Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

40 jóvens s'incorporen demà a l'Ajuntament per a treballar a través del programa Avalem+

Riba-roja obté una subvenció de 600.000 euros per part del Servef.

'FOMENT ECONÒMIC' 31 de juliol de 2017

40 jóvens de menys de 30 anys s’incorporen demà 1 d’agost a l’Ajuntament de Riba-roja per a treballar gràcies al programa Avalem+, per un període d’un any. El programa, impulsat pel Servef a través de fons europeus compta amb una subvenció de 600.000 euros.

L’ajuntament ha contractat un total d’onze perfils diferents, la mitat dels quals amb titulació acadèmica. 4 peons de neteja, 6 peons de jardineria, 4 operaris de manteniment de serveis, 6 conserges, 1 arquitecte, 2 arquitectes tècnics, 2 tècnics superiors en educació infantil, 2 tècnics en medi ambient, 1 ADL,  10 tècnics en gestió administrativa i 2 tècnics superiors en administració i finances.

Per a poder optar al programa, els candidats, menors de 30 anys, havien d’estar inscrits en el Servef i en el pla de Garantia Juvenil. Les persones es trien en les pròpies oficines del Servef en un procés "transparent" en el que estan presents patronal i sindicats.

Durant l’acte de benvinguda a les noves incorporacions, el regidor de Foment Econòmic, Rafa Folgado ha destacat ‘hem sigut un dels ajuntaments més beneficiats, no sols pels 40 jóvens que a partir de demà entreu a treballar en este ajuntament sinó pels altres cinc jóvens de Riba-roja que gràcies a les gestions realitzades des de l’ADL s’ha possibilitat que entren a treballar en altres ajuntaments de la comarca”. Folgado ha matisat “ és una oportunitat única, podeu estar orgullosos de formar part i ser la imatge d’este programa”.

Alguns dels objectius del projecte són millorar l’ocupabilitat dels jóvens menors de 30 anys, facilitar l’adquisició d’experiència laboral i posar en valor el talent jove per a la modernització i millora de l’administració pública.

El Servef hi ha invertit un total de 56 milions d’euros per a atendre a les 947 entitats que havien sol·licitat alguna de les ajudes de què es beneficiaran 4.000 jóvens que treballaran en entitats locals de tota la Comunitat. “A partir de demà, milers de jóvens començareu  a treballar gràcies a fons europeus que fa anys van ser tornats per no gastar-se en polítiques d’ocupació i joventut”, puntualitza l’alcalde, Robert Raga.

Raga ha desitjat sort i una bona experiència laboral als 40 jóvens durant el seu primer any de treball en el consistori.