Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Campanya 'Sopar Jove' dins de la iniciativa del 'Bus Jove'

(2)

'COMERÇ' 3 d'agost de 2016

Un dels principals atractius de la campanya del "Bus Jove" és la iniciativa que ha posat en marxa la Regidoria de Comerç denominada "Sopar Jove". En la qual 16 bars i restaurants de Riba-roja adherits a esta campanya oferiràn un menú a preu reduït als jóvens que utilitzaràn el bus.

Els jóvens podràn disfrutar dels avantatges del "Sopar Jove" els divendres i els dissabtes des del mes d'agost fins al 10 de setembre inclòs.

En el bus estaràn a disposició uns cupons que s'entregaràn a cada jove perquè puga canviar-los en els bars i restaurants adherits.

El regidor de comerç Rafa Folgado manifesta "que amb estes iniciatives coordinades del "Bus Jove" i "Sopar Jove" organitzades per la Regidoria de Transports i la de Comerç, pretenen d'una banda acostar als jóvens de les urbanitzacions al nucli urbà amb desplaçaments de seguretat i alhora que hi haja ambient i vida a Riba-roja a més que els jóvens coneguen i gaudixquen de la diferent oferta gastronòmica que existix en el nostre municipi a un preu econòmic.

En els documents adjunts es troben:

:: Menú dels bars i restaurants adherits.
:: Plànol d’ubicació.