Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Gran afluència de visitants en la XVI Fira del Comerç de Riba-roja de Túria

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va inaugurar el recinte firal

'FOMENT ECONÓMIC I COMERÇ' 2 de maig de 2016


Riba-roja de Túria ha celebrat este cap de setmana la XVI Fira del Comerç on han passat milers de persones per l’esplanada del CIJ per a disfrutar de la gran festa del comerç local amb els més de 150 expositors, les degustacions valencianes i la quantitat d’activitats per a tots públics. El dissabte a la vesprada, el President de la Generalitat, Ximo Puig, va realitzar una visita institucional a l’Ajuntament, on va ser rebut por l’alcalde, Robert Raga, la corporació municipal, i els pastoretes de Riba-roja. A continuació va firmar en el Llibre d’Honor on va destacar que Riba-roja “sempre ha sigut un poble treballador, innovador i creatiu”.

El President de la GV, junt amb les Falleres Majors de la JLF, l’alcalde de Riba-roja i el director general de comerç i consum, Ignasi Costa, van inaugurar el recinte i van visitar en comitiva tots els expositors. Puig va destacar la importància del comerç de proximitat perquè “forma part de la pròpia essència d’una ciutat”. “Una ciutat sense xicotet comerç queda sense vida, deshumanitzada”, va assenyalar. I va recordar que “una fira no és només un espai de comerç, sinó un espai de convivència i d’oci”.

Enguany, el bon temps i el variat programa d’activitats, ha fet que durant el cap de setmana, milers de persones s’acostaren a disfrutar de la fira, degustant els tradicionals bunyols amb xocolate, els vins de D.O de València i les diferents propostes gastronòmiques dels bars i restaurants, així com les atractives ofertes dels comerços instal·lats en el recinte firal.

La multitudinària resposta veïnal en esta nova edició va superar totes les expectatives el dissabte a la nit amb el concert de les Nancys Rubiasi el diumenge a la vesprada amb l’espectacle familiar ‘Aquells berenars’ de Fofito i Mónica Aragó. La programació d’activitats per a atraure a gent de tots els públics es va completar amb musicals infantils, unflables, animacions de carrer i teatral.

Tant l’alcalde, Robert Rafa, com el regidor de Comerç, Rafael Folgado han fet un balanç molt positiu per la multitudinària resposta veïnal i per la bona acceptació dels establiments participants.