Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Riba-roja de Túria finalitza el Taller d'Ocupació Emprén Túria II

Durant sis mesos 24 alumnes del municipi han realitzat treballs d’obra i condicionament de jardins a Riba-roja

'FOMENT ECONÓMIC I OCUPACIÓ' 27 de maig de 2016


Una nova edició del Taller d’Ocupació ‘Emprén Túria II’ ha arribat al seu fi. Un total de 24 veïns de Riba-roja de Túria han conclòs els treballs desenrotllats en els camps de jardineria i obra, com les actuació en el Passeig dels Arrosales, on han plantat flors autònomes i han construït murs de contenció. Els alumnes han realitzat millora en esta zona tan transitada pels veïns que unix l’IES Pla de Nadal amb el pavelló municipal.
L’equip docent i directiu ha clausurat el taller en el Passeig dels Arrosales per mitjà d’una exposició fotogràfica del treball realitzat. A continuació, han entregat plantes als veïns que s’han acostat. Finalment, el regidor de Foment Econòmica i Ocupació, Rafael Folgado i l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga han fet entrega dels diplomes als 24 treballadors i han visualitzat un vídeo del procés de desenrotllament del projecte.
El regidor de Foment Econòmic s’ha mostrat satisfet per totes les actuacions realitzades “hem tingut un bon equip docent i directiu, i ha sigut una experiència molt positiva poder fer pràctiques de jardineria junt amb el Centre Ocupacional”. Per la seua banda, Raga ha felicitat els treballadors per la seua labor i ha destacat la importància dels tallers d’ocupació “servixen per a formar-se i generar economia a persones desempleades del municipi”.
Durant estos mesos també s’ha condicionat una zona per a gossos, instal·lat fonts públiques i un espai amb mobiliari infantil per als més menuts, han construït noves escales en el pavelló municipal i han millorat el passeig d’accés al Complex Esportiu La Mallà. A més, han treballat la setmana de l’arbre junt amb els escolars del municipi i han col·laborat en el Centre Ocupacional Camp de Túria per mitjà de pràctiques en l’hivernacle amb l’objectiu de compartir coneixements i experimentar el treball en equip amb un altre col·lectiu.