Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

II Concurs Literari de Relat i Poesia de Riba-roja de Túria 'LiteraTuria'

(4)
Les persones interessades tindran de termini fins al 30 de juny per a presentar les seues obres.

'CULTURA' 12 de maig de 2021

L'Ajuntament de Riba-roja ha convocat el II Concurs Literari de narrativa i poesia de Riba-roja destinat a tota la població major de 14 anys.

Aquesta iniciativa té com a objectiu promocionar la literatura i incentivar la creativitat literària, en les modalitats de narrativa i poesia. El concurs té dues categories; juvenil, de 14 a 18 anys (nascuts entre 2002 i 2006) i adults, a partir de 19 anys o més.

Les persones participants podran optar per qualsevol temàtica i les obres hauran de ser originals, inèdites (inclosos mitjans electrònics) i no premiades en altres certàmens.

Les obres podran estar escrites en qualsevol de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana (valencià o castellà). Així mateix, cada autor o autora només podrà presentar un treball per categoria i modalitat, i no s'admetran treballs col·lectius.

S'ha establit un primer premi per a cada modalitat; categoria juvenil dotat amb 250 euros i categoria adults amb 450 euros. Els dos finalistes de cada categoria i modalitat tindran un lot de llibres d'autors locals valorats en 60 euros.

El lliurament de premis serà el pròxim 15 d'octubre.​