Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

La Setmana Cultural dels Majors de Riba-roja de Túria compleix 27 anys

El calendari d'activitats inclou una exhibició de gimnàstica, ball, la representació d'una obra de teatre i el tradicional dinar de germanor.

'INCLUSIÓ I DRETS SOCIALS' 18 de juny de 2019

La regidoria d'Inclusió i Drets socials de l'Ajuntament de Riba-roja en col·laboració amb la Unió Democràtica de Jubilats i Pensionistes (UPD) han organitzat una nova Setmana Cultural dedicada a reivindicar la figura de les persones majors. Del 17 al 22 de juny la tercera edat de Riba-roja gaudirà d'un ampli programa d'activitats culturals entre les quals s'inclouen exhibicions de gimnàstica, actuacions de ball, espectacles, representació d'obres de teatre i el tradicional dinar de germanor.

El programa d'activitats va arrancar el 17 de juny amb la inauguració de la XXVII Setmana Cultural que va comptar amb la presència de l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga. Durant l'acte es va fer lliurament de premis als alumnes i les alumnes participants del concurs de Dibuix i Redacció “Què signifiquen els meus avis/es per a mi”.

El dimarts 18 de juny a les 18’00 hores la Sala d'actes del Centre Social acollirà el lliurament de trofeus als guanyadors del campionat de jocs de taula, billar, dominó, truc, escacs, petanca, parxís i rummikub. Després, tots els assistents podran gaudir d'una degustació de vi d'honor.

El dimecres 19 de juny a les 18’00 hores  el cor de la UDP ens delectarà amb el seu repertori de cançons. Paral·lelament, el grup de treatre dels jubilats de la UDP representar l'obra “La primavera la sang altera”. Així mateix, la “Caixa Popular” realitzarà una rifa entre els assistents.

Passat l'equador de la setmana, l'Auditori acollirà el dijous 20 de juny a les 18’00 hores l'actuació del grup de ball en línia de la UDP, dirigit per José Soriano. Per la seua banda, Manolo Pérez, acompanyat per ballarins i ballarines del Grup d’Esplai de Ball “Bailando Bailando”,  ens delectarà amb les seues cançons romàntiques de l'època. Seguidament, la màgia i l'humor arribaran a l'auditori a través de l'actuació de X i després de l'espectacle, hi haurà un aperitiu per a tots els artistes participants.

La guinda a la Setmana Cultural serà el tradicional dinar de germanor que tindrà lloc el dissabte 22 de juny en el Saló Lourdes II