Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Iniciada la rehabilitació de l'antiga Llar del Jubilat

Les obres del carril bici i del Passeig Arrossals avancen a bon ritme.

28 d'abril de 2016

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga i la regidor d’Obres Públiques i Urbanisme, Teresa Pozuelo han visitat este matí algunes de les obres que s’estan executant actualment en el municipi.

La primera visita ha sigut a les instal·lacions de l’antiga Llar del Jubilat, les obres de rehabilitació de les quals, incloses en el Pla d’Inversions  Sostenibles de Municipis de la Diputació de València, ja estan en marxa. Una vegada concloguen les obres, el centre serà destinat a les persones majors com a centre d’oci i al Centre de Formació de Persones Adultes ‘La Botaia’.

Després de comprovar el fresatge i asfaltat dels carrers Isabel la Catòlica, Ferran el Catòlic i Furs del Regne, s’han desplaçat als voltants de l’Institut de Secundària Pla de Nadal, que serà connectat per mitjà de carril bici, en alguns trams cicle-via, amb la resta de centres educatius i zones esportives del municipi.

El tram limítrof de la Carretera Vilamarxant, des del Parc Maldonado a l’entrada de Mas d’Escoto, també serà preparat amb la construcció d’una vorera de vianants que garantisca la seguretat dels vianants.

Finalment, tant l’alcalde com la regidor han visitat les obres realitzades pels treballadors del Taller d’Ocupació ‘Emprén Túria II’, tant en el Parc Maldonado, on han executat una vorera per a millorar l’accessibilitat del els usuaris del parc i del Centre Ocupacional, així com el Passeo Arrossals, en el que estan finalitzant el mur de maçoneria i la zona infantil.