Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Inscripció I Fira de les Associacions

(1)
Del 19 al 29 d'abril obert el termini d'inscripció.

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA I TRANPARÈNCIA' 20 d'abril de 2016

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana i Transparència, ens complau anunciar-li que  els dies 7 i 8 de maig, tindrà lloc la I Fira de les Associacions de Riba-roja de Túria.

Esta fira s’emplaçarà en l’esplanada del CIJ donant el tret d’eixida el dissabte 7 a les 18:30 hores i finalitzarà el diumenge 8 a les 19:00 hores. Disposarem de casetes amb llum, perquè cada una de les nostres associacions, clubs o entitats puguen exposar i donar a conéixer tant el seu moviment com als seus integrants. També podran realitzar campanyes d’adhesió de socis nous, presentació de programes o projectes d’actuacions veïnals, anunciar pròxims esdeveniments i festes en cas de pertànyer a associacions lúdiques o festives i també,  instal·lar punts d’arreplega, rifes, campanyes o activitats solidàries. L’ajuntament programarà per a esta fira diverses actuacions lúdiques per als assistents, per mitjà de música en directe, exhibicions canines, castells unflables, etc.

Per això, des de la Regidoria de Participació ciutadana i transparència, posarem  tot el nostre interés i esforç a promoure esta primera fira amb l’objectiu d’activar i estimular el nostre teixit associatiu i donar-lo a conéixer la nostra població i a tots els visitants que ens vullguen conéixer.

​És per tot això que li invitem que la seua associació, club o entitat participe de forma activa en esta primera trobada de tot el teixit associatiu del nostre municipi. En la dita fira posarem en valor el compromís dels nostres moviments associatius amb la societat com a agents dinamitzadors i vertebradors del nostre municipi.

En el document adjunt es troba:

:: Formulari inscripció I Fira de les Associacions de Riba-roja de Túria.