Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La Mancomunitat Camp de Túria impulsa el projecte 'No te enREDes' per a fer un correcte ús d'Internet

El joc-concurs http://proyectoconectados.es/juego/ es accessible per a tots els jóvens entre 14 i 16 anys.

'JOVENTUT' 14 de març de 2018

La Mancomunitat Camp de Túria, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives dedica tot el mes de març a impulsar i desenvolupar el projecte “No te enREDes” pels 17 municipis que conformen la comarca Camp de Túria. Una iniciativa dirigida tant a xiquets i a adolescents com a pares i professors, l’objectiu de la qual és saber fer un bon ús d’Internet i de les noves noves tecnologies.

La Fundació d’Ajuda contra la drogoaddicció (FAD) i en col·laboració amb Google i BBVA,  ha proposat per a este mes el concurs “Conectados” dirigit a jóvens entre els 14 i els 16 anys. El termini límit per a participar és fins al 31 de març.

El principal objectiu d’este joc-concurs és conscienciar tots els jóvens sobre el correcte, responsable i adequat ús de d’Internet i de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TICS) que ho conformen.

Tots aquells participants han de véncer un total de sis reptes relacionats amb els seus coneixements per a gestionar la privacitat en les xarxes socials, configurar els dispositius, abordar les relacions socials o reflexionar sobre els continguts que es compartixen en les mateixes. Cal destacar, que la plataforma compta amb diferents espais com la Sala de reunions, Sala de jocs, Sala familiar, Sala d’estudis, Sala de profes i Sala de contacte, destinades a cada un dels usuaris potencials.

Es pot accedir al joc a través de la pàgina web del “Projecto Conectados” en http://proyectoconectados.es/juego/ donde estan publicades les bases per a inscriure’s i concursar (http://proyectoconectados.es/bases/) o a través de la pàgina web de la FAD (www.fad.es) i des de les pàgines oficials de FAD en les xarxes socials.

“No te enREDes” s’emmarca en la campanya 12 lemes, dins del Pla Comarcal de Drogodependències i altres Trastorns Addictius.