Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Quinze joves s'incorporen a l'Ajuntament a través del Programa formatiu Riba-roja Te Beca+

Les beques tenen una duració inicial de sis mesos i estan finançades íntegrament amb pressupost municipal.

'JOVENTUT' 1 d'abril de 2019

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Riba-roja, a través de la regidoria de Joventut, ha posat en marxa el Programa formatiu Riba-roja Te Beca+, destinades a joves postgraduats/postgraduades o tècnics/tècniques superiors de cicles
formatius de grau superior.

Un total de 15 joves es beneficiaran enguany del programa municipal que pretén afavorir l'adquisició d'una formació de caràcter pràctic, des del punt de vista educatiu, encaminada a potenciar el desenvolupament socio-professional, mitjançant l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits en els diferents títols obtinguts.

Així mateix, aquesta iniciativa els permet ampliar el seu currículum i facilitar-los un primer contacte amb el món laboral, fomentant i impulsant l'acostament de les persones ja titulades al singular món de l'Administració Local.

Els beneficiaris i beneficiàries desenvoluparan tasques en les àrees de Registre d'entrada, Biblioteques, EcoRiba, Obres Públiques, Educació, Conservatoris de Música i Dansa, Inclusió i Drets Socials, Urbanisme, Esports, Obres i Serveis, Urbanitzacions, Ràdio i Publicacions i Turisme.

El programa Riba-roja Te Beca+ s'emmarca en el programa d'esplai i temps lliure que desenvolupa este ajuntament durant tot l'any, a través de la regidoria de Joventut.

“Enguany hem incrementat el nombre de places perquè considerem que és una aportació important per a la formació dels nostres joves en activitats com les soci-educatives, culturals, juvenils, d'oci i temps lliure, el medi ambient, l'urbanisme la comunicació o l'esport”, assegura la regidor de Joventut, Lola Verdeguer.

En definitiva, s'intenta afavorir la formació i experiència de persones ja titulades i formades per a la seua futura integració en l'àmbit laboral i que, al mateix temps, adquirisquen coneixements sobre el funcionament institucional, servint fins i tot com a estímul per a tractar d'atraure per a si en un futur als i les millors professionals de cada àmbit.

Les beques tenen una duració inicial de sis mesos i estan finançades al 100% per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.  Les beques concedides podran ser objecte de pròrroga  fins al 31 de desembre de 2019.