Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-Jove, el centre d'oci per a este Nadal a Riba-roja, obri les seues portes

(1)
La gran fira de l’entreteniment infantil i juvenil estarà instal·lada en el pavelló municipal els dies 26, 27 i 28 de desembre

'JOVENTUT' 20 de decembre de 2016


Riba-roja desplegarà un ampli palmito d’activitats destinades al públic infantil i juvenil els pròxims 26, 27 i 28 de desembre a RIBA-JOVE, que enguany complix la seua segona edició en el Pavelló Municipal amb atractives novetats, en les que es combinarà la diversió i l’aprenentatge.

Els més menuts podran disfrutar dels tallers temàtics que enguany estaran ambientats en la ciència. El ‘Científic Boig’ anirà sorprenent el públic amb els seus atrevits i divertits mètodes en dos passes diaris. Altres tallers de divulgació científica en què es realitzaran experiments, així com els tradicionals pintacaras i la globoflexia completaran este primer bloc destinat al públic infantil.

Aventura i circ

Per als jóvens, hi haurà un circuit d’aventura amb tirolina, rocòdrom, slackline i jumpy de 4. A més enguany com a atractiu, es presentarà el projecte municipal creatiu de participació cultural Crega´t, forjat per artistes de Riba-roja en diversos àmbits artístics com el circ, l’animació, la pintura o la música que aprofitaran este espai per a presentar el seu projecte i mostrar la seua creativitat.

‘Enguany hem millorat la programació incorporant atractius per als jóvens en el circuit d’aventura o amb les animacions de circ que sorprendran a grans i xicotets’, assegura la regidor de Joventut de l’Ajuntament de Riba-roja, Lola Verdeguer, el qual matisa ‘la participació dels clubs esportius en este esdeveniment és molt significativa ja que arrossega a un gran nombre de públic, alhora que és un aparador per a promocionar la seua activitat’.

Els clubs esportius del municipi cobraran novament protagonisme amb les seues exhibicions. Enguany la participació de les entitats locals serà massiva, amb la incorporació del Club Metaesport o la Peña Motera Riba-roja, amb la presència del jove pilot Adrian Cervera.  També estaran presents els clubs de judo, karate, handbol, gimnàstica rítmica, ball esportiu, duatlón o tenis de taula, entre altres.

‘La gran afluència de la primera edició ens ha impulsat a consolidar este esdeveniment dins de la programació anual de Joventut en unes dates en què els xiquets i jóvens disposen de temps lliure, i esta opció és una alternativa d’oci per a les famílies en estos dies de festa’, destaca l’edil de Joventut.

No faltaran els unflables, un circuit de seguretat viària, animació, espectacles de màgia, sorteig de regals i moltes sorpreses. Enguany, de nou, Riba-Jove comptarà amb la col·laboració de Fadrins 2017 i de les ‘bunyoleres’ que oferiran degustació dels tradicionals bunyols amb xocolata per a tots els assistents durant la vesprada del dilluns 26 de desembre.

Riba-Jove obrirà les seues portes, de forma gratuïta, el 26 de desembre a les 17:00 hores fins a les 20:00. El dimarts 27 de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 i el dimecres 28 de 11:00 a 14:00 i de 17.00 a 20:00 hores.

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha organitzat múltiples activitats nadalenques, des del tradicional Betlem Municipal, que romandrà obert en el Castell fins al 5 de gener, la presència del Patge Real, tallers infantils, l’actuació del Cor de l’ONCE  ‘Allegro’, el 23 de desembre en la Plaça de l’Ajuntament i la Gran Cavalcada de Reis amb grans sorpreses per a la vesprada del 5 de gener. Sense oblidar la nit de Cap d’Any, que despedirem amb les dotze campanades i l’actuació de l’orquestra DMX, en la Plaça de l’Ajuntament.