Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La 22 Mitja Marató i 2ª 5K de Riba-roja de Túria del pròxim 4 de març serà un crit contra la violència de gènere

(1)
Totes les inscripcions destinaran 1€ a l'Associació Alanna d'atenció a les víctimes

24 de Gener de 2018


L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ja ha posat tota la seua maquinària en marxa per a la celebració de la 22 edició de la Mitja Marató i 2ª 5K de Riba-roja de Túria que se celebrarà el pròxim 4 de març i que pretén depassar el nombre d'inscrits de la passada edició.

Aquest és el segon any que l'Ajuntament de Riba-roja de Túria aposta per combinar la prova regna amb un 5K amb l'objectiu d'oferir una prova amb tots els al·licients d'una competició a tot tipus de corredor.

Enguany, la prova de Riba-roja tindrà de nou un tint solidari. Totes les inscripcions destinaran 1€ a l'Associació Alanna contra la Violència de Genere. Pretendemos implicar als corredors en la lluita contra la violència de gènere a través d'accions com aquesta que serveixen de sensibilització i mobilització contra aquesta xacra social, al mateix temps que fomentem la pràctica de l'esport en igualtat, apunta Lola Verdeguer, regidor d'Esports i Foment de la Igualtat.

Un dels atractius d'aquesta edició tindrà nom i cognoms. Enguany explicarem en la línia d'eixida amb el maratoniano Martín Fiz, que després de vèncer en la Marató de Chicago en la categoria M50 (de 50 a 54 anys) i polvoritzant a més el rècord del traçat nord-americà en aqueixa franja d'edat amb un temps de 2:28:09, intentarà guanyar a Londres el pròxim 22 d'abril per a tancar el cercle del World Marathon Majors i convertir-se en una autèntica llegenda de la marató i aconseguir una nova gesta en la seua dilatada trajectòria com a corredor.

A més, enguany com a novetat, l'Organització incorporarà el servei d'autobús per a tots aquells corredors que participen en la prova però vulguen retirar-se en el quilòmetre 15 del recorregut, com a preparatori per a la Mitja Marató del Campionat del Món que se celebrarà a València el 24 de març. Aquests atletes, que gaudiran de tots els serveis que oferisca l'organització, podran tornar a l'eixida de la prova en transport públic gratuït.

Un altre dels serveis que es posaran a la disposició dels atletes serà guardarropía gratuïta, avituallamiento líquid (cada 5km) i sòlid, massatge de recuperació, vídeo eixida, km 5 i arribada de la prova, reportatge fotogràfic, diploma commemoratiu i animació en carrera.

El mitjà de transport per a desplaçar-se a Riba-roja també ho tindran garantit enguany tots els atletes que decidisquen no agafar el seu vehicle, a través de la línia 9 de Metrovalencia.

Un dels atractius i diferenciadors de la carrera serà una nodrida borsa del corredor que, entre altres productes inclourà una samarreta tècnica de 42K, la Revista RunningCV, Lot productes Aneto, juntament amb tot l'avituallamiento sòlid i líquid post-meta.

Fins a un màxim de 1.700 corredors podran inscriure's per a la Mitja Marató respectant-se rigorosament l'ordre d'inscripció formalitzada. Respecte a la 5K Es realitzaran inscripcions fins a un nombre màxim de 800 corredors respectant-se rigorosament l'ordre d'inscripció formalitzada. El termini màxim per a formalitzar la inscripció serà abans de les 23:59 hores del 28 de febrer. (Inscripcions i info en www.mediamaratonribarroja.es)

Tindran consideració de corredor local els participants que es troben empadronats a Riba-roja de Túria amb data prèvia al 23 de febrer de 2018.

La prova comptarà amb la col·laboració de patrocinadors, voluntaris, policia local, guàrdia civil i protecció civil, que juntament amb el CD Metaesport que coordina la parcel·la tècnica de l'esdeveniment esportiu i la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, garantiran l'èxit de la prova.

La presentació de l'esdeveniment, en el qual es coneixeran els guanyadors del concurs escolar de dibuix, tindrà lloc el pròxim 21 de febrer a les 19:30 hores as Castell.