Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La Diputació iniciarà en 2018 l'expropiació dels terrenys per a l'execució de les dos rotondes de la CV-370 Manises-Riba-roja

El diputat de Carreteres ha visitat junt amb l’alcalde les infraestructures viàries pendents.

'TRANSPORT' 7 de setembre de 2017


L’únic punt negre de la Xarxa Provincial de Carreteres té els dies comptats. Es tracta del tram situat en la CV 370, en la intersecció de la Carretera Manises-Riba-roja amb el by pass. L’àrea de Carreteres de la Diputació de València ja disposa d’un projecte per a l’execució de dos rotondes en este tram que milloraran notablement la seguretat viària dels milers de vehicles que transiten diàriament per esta carretera.

El projecte ja està damunt de la taula del Ministeri de Foment, qui haurà de donar el vistiplau per a seguir la seua tramitació.

Així ho ha confirmat el diputat de Carreteres, Pablo Vaig seguir que ha visitat este matí les infraestructures pendents en el nostre municipi acompanyat de l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i els regidors d’Urbanisme, Teresa Pozuelo i Transports i Mobilitat, Rafa Gómez.

Vaig seguir ha anunciat que la setmana que ve té una reunió prevista amb Foment “nostra pretensió és iniciar les expropiacions dels terrenys en 2018 i donar solució, amb especial urgència a l’únic punt que ens queda de la xarxa provincial, conscients de les complicacions que ha tingut pel tema de la canonada de l’EMHSI”

Per a l’alcalde de Riba-roja, “este és una de les prioritats per al nostre municipi, són molts veïns i veïnes els que circulen diàriament per este tram que ja ha comptabilitzat nombrosos accidents”.

Altres de les obres importants que afecten la seguretat viària dels veïns i veïnes de Riba-roja són les rotondes i el carril bici que comunicaran el nucli urbà amb L’Eliana, La Pobla de Vallbona i les urbanitzacions de la zona nord.

Este projecte entrarà en exposició pública en un mes i es licitaran les obres, la finalització de les quals està prevista per al segon semestre de 2018.

Respecte a la millora de l’accessibilitat dels veïns de la Reva i dels treballadors de les empreses dels polígons d’El Oliveral i zona sud, la Diputació estudiarà una solució tècnica que evite les aglomeracions en hores punta. “Tant els veïns de La Reva com els treballadors porten patint durant anys les dificultats del els embuts de la zona industrial i el nostre objectiu és poder resoldre esta problemàtica amb una solució que garantisca la seguretat viària”, assegura Robert Raga.