Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament adquirix l'antic magatzem de cebes del 'Minguet' per a destinar-lo a ús sociocultural per a jóvens

La nau, amb una superfície de 4.994 m2, ha sigut adquirida per 1.030.000€.

'OBRA PÚBLICA' 31 de maig de 2017

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha materialitzat la compra de l’antic magatzem de cebes, popularment conegut com ‘El Minguet’ situat entre els carrers València, Al Vol, Senyera i Barraca.

Es tracta d’una parcel·la de 4.494 m2, amb una edificació d’uns 40 anys d’antiguitat, que va ser utilitzada com a magatzem per al manipulat, envasament i encaixat de cebes fins a mitjan dels anys 70 i que actualment està en desús.  La nau, adquirida per 1.030.000€, ha sigut l’única oferta presentada segons els condicionants requerits, amb càrrec al pressupost del PMS, Patrimoni Públic del Sòl, que ha d’anar destinat a usos socials de caràcter públic.

Amb la compra d’este bé patrimonial, l’Ajuntament disposarà d’una parcel·la que permeta el seu condicionament per a la implantació d’un espai destinat a activitats lúdiques i culturals per a la joventut. La seua proximitat, tant amb el carril bici com amb l’estació de Metrovalencia, el convertix en un lloc idoni per a la celebració de qualsevol esdeveniment per la seua immillorable accessibilitat.

Així mateix, la parcel·la està allunyada de zona d’edificacions el que evitarà qualsevol molèstia i aglomeració de trànsit per als veïns de la zona. ‘Recuperarem una zona degradada del municipi per a convertir-la en un futur ‘Espai Jove’, un espai d’escampament, cultural d’art i creativitat, molt demanat per este col·lectiu’, assegura l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Raga ha mostrat la seua satisfacció i la de l’equip de govern després de la compra d’este immoble. ‘Riba-roja necessitava un espai públic d’estes característiques, com a element dinamitzador de l’activitat social de la joventut, ha matisat.

Després de l’obertura de l’única oferta presentada, el consistori haurà de formalitzar l’adquisició de la parcel·la per mitjà d’escriptura e inscripció en el Registre de la Propietat.

El govern local treballarà ara conjuntament amb estudis d’enginyeria que aportaran idees per a definir la millor solució per al futur ‘Espai Jove’