Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament avança en el projecte d'execució de les dues rotondes de la zona nord

La Diputació adaptarà l'obra per a complir amb el Pla d'Acció Territorial sobre prevenció del Risc d'Inundació

'URBANISME' 5 de Gener de 2018


L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga i la regidor d'Urbanisme, Teresa Pozuelo s'han reunit aquest matí amb el director general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge, José Luis Ferrando Calataiud per a avançar en el projecte de construcció de les dues rotondes i el carril bici cicle-per als vianants que connectarà el casc urbà amb les urbanitzacions de la zona Nord.

Es tracta d'una de les obres més importants de les previstes en execució per al segon semestre de 2018, que a més millorarà l'accessibilitat cap a la Pobla de Vallbona i L'Eliana.

Gràcies al compromís de l'àrea de Carreteres de la Diputació de València, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria compleix així una reivindicació històrica dels veïns i veïnes d'aquestes zones residencials, que podran accedir amb garanties de seguretat al casc urbà, a través d'un carril cicle-per als vianants, des del Clot de Navarrete (Línia 1 Metrovalencia), Santa Rosa, Entrenaranjos, Montealcedo, Parc Montealcedo, El Molinet i Santa Mónica.

Aquest carril que a més tindrà connexió amb el Parc Fluvial, enllaçarà amb els 6 quilòmetres de carril bici que connecten els edificis públics i instal·lacions esportives municipals fins a la Urbanització València la Vella i l'entrada a Porxinos.

En la reunió celebrada aquest matí s'han perfilat algunes modificacions que la Diputació haurà d'esmenar en el projecte per a adaptar-ho al Pla d'Acció Territorial sobre prevenció del Risc d'Inundació a la Comunitat (PATRICOVA) i al Sistema Nacional de Cartografia de Zones Inundables (SNCZI).

Les variacions del projecte, que no afectaran a l'estructura del pont, hauran de contemplar un lleuger aixecament de la rasant, per a ajustar-se a la normativa.