Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament cobrirà diversos llocs de treball després de la convocatòria de les bosses d'ocupació municipals

8 d'abril de 2016


L’Ajuntament de Riba-roja de Túria  ha fet públiques les bases específiques que regixen la constitució de les bosses de treball de peó de jardineria, conserge, operari de servicis múltiples, conductor d’obres i oficial d’obra.

Estes bases específiques tenen com a objecte establir les normes per les quals ha de regir-se el procés selectiu de les diferents categories professionals i que substituiran a les  bosses existents. Les contractacions, segons el que establix les bases, seran laborals temporals  i a jornada completa o parcial segons les necessitats de l’Ajuntament.

La convocatòria està dirigida a la ciutadania en general i té com a objectiu atendre les necessitats de personal laboral municipal. Per a José Luis López, regidor de  Personal, ‘estes bosses busquen agilitzar els processos de selecció de personal en el moment sorgisca la necessitat de cobrir vacants i garantir la transparència en la fase contractació pública”.

Les bases naixen de la necessitat de creació bosses per als diferents llocs i que substituiran a les actualment existents anul·lant-les, les quals tindrà vigència fins que no es convoque nova Bossa, a fi d’atendre necessitats urgents i inajornables que pogueren produir-se. El procediment per a la selecció dels aspirants a integrar les Bosses de Treball serà el sistema de concurs‐oposició. 

Quant als criteris de selecció serà necessari; tindre la nacionalitat espanyola, tindre complits setze anys d’edat i no excedir, si és el cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa, estar en possessió, o en condicions d’obtindre-ho en la data en què acabe el termini de presentació d’instància de la titulació requerida per al lloc, no patir malaltia o defecte físic o psíquic que impedisca l’exercici de les corresponents funcions i figurar inscrit en la borsa de treball de l’Ajuntament de Riba‐roja de Túria

El termini de presentació de sol·licituds serà des de l’11 al 25 d’abril de 2016 en el Registre General de l’Ajuntament de 9:00 a 15:00 hores.

L’accés a les bases publicades pot fer-se a través de http://www.ribarroja.es/ayuntamiento/tablon_de_anuncios