Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'ajuntament de Riba-roja de Túria firma un conveni de col·laboració amb la Fundació José María Haro-Intra

La Fundació creada per Càritas Diocesana de València instal·larà deu contenidors de roba en la via pública.

14 d'abril de 2016


L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga i el president de la Fundació creada per Càritas Diocesana de València, Nacho Gran, han firmat un conveni de col·laboració per a la sensibilització sobre col·lectius en riscos d’exclusió social i col·laboració amb arreplega de roba amb l’objectiu de promoure campanyes per a conscienciar la població i reduir l’impacte mediambiental dels residus de roba, i facilitar la integració de dites col·lectives en situació d’exclusió social i/o discapacitat.

Amb la firma del dit conveni es facilitarà l’arreplega de roba usada per mitjà de la col·locació de deu contenidors de la Fundació INTRA i Càritas de color roig amb la imatge dels cors de Càritas i el logo de la Fundació. La situació dels mateixos serà en Carretera de València encreuament C/ Projecte 17, C/ Metge Fleming encreuament C/ Lluís Vives, C/ Cronista Cervera encreuament C/ Isabel la Catòlica (Centre de jubilats), Carretara Villamarxant encreuament C/ Generalitat, Avinguda de la Pau, 74, urbanització Masia de Traver (entrada), urbanització REVA (Av. dels Tarongers encreuament Poeta Alberola), urbanització Santa Mònica (Av. del Túria, 10), C/ Alcoi (junt contenidor soterrat) i C/ Capella Teresí (junt contenidor).

A més, la Fundació “José-María Haro-Intra” col·laborarà amb l’Ajuntament en les campanyes de conscienciació, sensibilització i educació en matèria de drets humans i educació ambiental per mitjà d’accions o activitats.