Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja i l'Associació de Jubilats i Pensionistes de la UDP renoven el seu conveni de col·laboració anual

A través d'aquesta ajuda el consistori pretén ajudar a dinamitzar aquesta entitat que compta amb 1.300 socis .

'INCLUSIÓ I DRETS SOCIALS' 31 de octubre de 2018

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga i el president de la UDP de Riba-roja, José María Salas han subscrit aquest matí un conveni de col·laboració que possibilitarà a l'associació de Jubilats i Pensionistes realitzar una sèrie d'activitats culturals i d'oci al llarg de tot l'any. En l'acte de la signatura han estat presents el regidor d'Inclusió i Drets Socials, Rafa Gómez i membres de la directiva de la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP)

En virtut d'aquest acord, pel qual percebran 16.500 euros, desenvoluparan a més programes i projectes de voluntariat, així com tota sèrie d'activitats i accions destinades als nostres majors.

Actualment, l'Associació compta amb un total de 1300 socis encarregats de dinamitzar aquesta àrea de població, col·laborant en la vida social i cultural del municipi i millorant en tant que sigui possible el benestar dels nostres majors. D'acord a la demanda existent, la UDP de Riba-roja de Túria organitza anualment tallers i activitats de caràcter lúdic-formatives per als jubilats i pensionistes del municipi.

Entre les activitats que es duen a terme dins l'Associació destaquen els tallers de bolillos, jocs de taula, servei de control arterial a càrrec d'un Ajudant Tècnic Sanitari (ATS), servei de perruquería i podólogo, així com un programa de gimnàstica saludable amb 40 participants cadascun. A més, els nostres jubilats i pensionistes també poden formar part dels diferents grups de teatre, ball, coral i el grup voluntariat: un programa de majors per a majors on 18 voluntaris presten, de manera desinteressada, labor d'acompanyament a persones majors amb alta dependència.

Fins avui, l'Ajuntament ha engegat diverses excursions de caràcter cultural, conferències en matèria de sanitat, fira d'associacions, dues visites als programes "El Máti À Punt" i "Atrapa'm si pots" emesos en la nova televisió valenciana, invitació a la jornada "Más que iaios" on es va realitzar una exhibició a càrrec del grup de ball i altres grups de la Comarca Camp de Túria, la celebració de el "Día de la persona major" que va explicar aproximadament amb 350 persones majors i la celebració de la Setmana Cultural, entre moltes més activitats.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria es compromet, així, a aconseguir una major participació social del nostre col·lectiu i la consecució d'importants metes per a tots els nostres jubilats i pensionistes.