Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja i Mercadona signen un conveni per a la millora de l'accessibilitat en l'entorn urbà del centre comercial

L'empresa de distribució alimentària aportarà 20.000 euros per a l'eliminació de barreres arquitectòniques.

'OBRA PÚBLICA' 14 de març de 2019

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga i l'apoderat de Mercadona, José Manuel Sauri han subscrit aquest matí un conveni de donació, pel qual l'empresa aporta al consistori 20.000 euros per a l'execució de les obres, destinades a l'eliminació de barreres arquitectòniques i adequació de les voreres en la carretera Vilamarxant, carrer Arrossals i carrer Luis Santángel.

Les obres consistiran en la reurbanització de les voreres que envolten l'edifici de Mercadona, que presenten una deterioració en el seu ferm, la qual cosa provoca que el trànsit de vianants per les mateixes siga dificultós i resulte perillós per a la seguretat dels transeünts. Així mateix, les obres permetran adaptar les voreres a la normativa d'accessibilitat vigent.

“Aquest conveni s'emmarca en el compromís de l'Ajuntament de Riba-roja per millorar l'accessibilitat urbana i afavorir el trànsit per als vianants, especialment als col·lectius amb majors dificultats, com les persones majors i aquelles que pateixen diversitat funcional i en  la col·laboració amb la iniciativa privada, que genera un important nivell de negoci en el nostre municipi”, assegura l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Actualment, Mercadona està realitzant les obres d'adequació del seu establiment comercial situat en la carretera Vilamarxant per a adaptar-lo als seus nous serveis al client. Així mateix disposa en el polígon industrial de Riba-roja un dels seus centres logístics de distribució de mercaderies, que es va veure ampliat en 2017 amb l'adquisició d'una nau de 23.500 m2 a la companyia Prologis Ibèria, com a magatzem auxiliar de la companyia.