Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja invertix 65.000€ en la reforma del Mercat Municipal

Les obres han consistit en la millora de la façana del carrer Mercat, l'accessibilitat dels lavabos, la substitució de fusteries interiors, pintura, l'adequació de la cafeteria i els accessos i en l'ampliació de l'emmagatzematge.

'OBRA PÚBLICA' 3 de març de 2022

L'Ajuntament de Riba-roja ha invertit 64.555€ en la reforma del Mercat Municipal de la localitat, una actuació que amplia i millora els espais, la seua accessibilitat i modernitza el seu disseny interior i exterior.

Les obres, recentment finalitzades, han consistit principalment en la millora de la façana que dona al carrer Mercat, l'accessibilitat dels lavabos, la substitució de fusteries interiors i pintura, l'adequació de la zona de cafeteria i els accessos i en l'ampliació de la zona d'emmagatzematge.

Respecte a l'actuació en la façana principal s'ha procedit, en primer lloc, a l'eliminació de les reixes i a l'ampliació de les finestres fins a nivell del sòl. Per a això, s'han instal·lat vidres de seguretat a fi d'augmentar la visibilitat de l'espai interior del mercat des del carrer. Així mateix, s'ha eliminat el revestiment ceràmic existent i s'ha pintat la façana mantenint la franja amb el rètol del mercat.

En segon lloc, s'han substituït les portes d'accés per portes corredisses automàtiques que faciliten l'accessibilitat en els accessos. A més, aquestes portes compten amb unes persianes que permeten tancar el mercat en el seu horari establit.

El regidor de Comerç, José Luis Ramos ha destacat el “enteniment i la bona disposició dels comerciants mentre s'han realitzat les obres, que s'han compaginat amb l'obertura del mercat per a no paralitzar i interferir l'activitat comercial diària”. Ramos ha matisat “continuarem treballant en aquesta línia de millora i aconseguir que siga una zona comercial referent i dinàmica”.

Zona restauració i accessibilitat en lavabos
 
En aquesta àrea s'ha delimitat un espai exclusiu per a restauració que permet la clara diferenciació de les diferents zones, una millora en la circulació interior, així com una modernització de tot l'espai.

D'aquesta manera, s'ha instal·lat en la cafeteria una nova pavimentació i una delimitació mitjançant mampares de vidre per a permetre la visibilitat, la privacitat i al seu torn la reducció del soroll. El front s'ha limitat amb imports de fusta separats entre si per a no reduir la visual de l'espai en cap punt.

Respecte als lavabos, i per a donar compliment de la normativa d'accessibilitat, s'han substituït les portes i modificat el sentit d'obertura en el lavabo adaptat.

Substitució de fusteries interiors i pintura.
 
Finalment, s'ha procedit a ampliar la zona d'emmagatzematge per a satisfer les necessitats d'apilament dels llocs existents i evitar l'acumulació productes en les zones de pas, a més de pavimentar i alicatar l'estada. També, s'ha substituït la fusteria interior, així com a la pintura interior de tot el mercat.

“Hem volgut donar un impuls al comerç local i de proximitat, adequant les instal·lacions del Mercat Municipal, millorant la visibilitat i amplitud d'aquest, així com millorant l'accessibilitat interior i exterior, tant per als veïns i veïnes com per als comerciants” ha indicat l'alcalde de la localitat, Robert Raga.