Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja realitza la primera de les assemblees informatives amb els usuaris de La Mallà

El consistori es compromet a disposar d’un servici professional de manteniment per a la instal·lació en què ja han invertit 250.000 euros des de 2015.

'INFRAESTRUCTURES I ESPORTS' 22 de octubre de 2018

Responsables polítics i tècnics de La Mallà s’han reunit este matí amb usuaris del complex esportiu a fi de donar resposta a les crítiques abocades durant els últims dies a través de les xarxes socials i que feien referència a l’estat del material d’algunes sales.

A la reunió han assistit l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, les regidores d’Esports i Urbanisme, Lola Verdeguer i Teresa Pozuelo, respectivament i el responsable tècnic de la instal·lació esportiva que han escoltat les queixes abocades pels usuaris i s’han compromés a esmenar immediatament algunes de les deficiències. Així mateix han anunciat que abans de final d’any una empresa especialitzada s’encarregarà del manteniment integral de la instal·lació.

Durant la trobada, els responsables polítics han informat de la situació estructural en què es trobava La Mallà en 2015. L’Ajuntament ha hagut d’invertir fins a la data 250.000 euros per al condicionament de la piscina coberta de la Mallà, després de la diagnosi realitzada per una empresa externa que va detectar múltiples desperfectes, ruptures i deficiències en les instal·lacions públiques inaugurades al gener de 2013. Fins a un total de 39 fallades i deficiències, tant en l’estructura de l’edifici com en els aparells i material tècnic van ser descoberts.

Algunes les inversions realitzades en l’últim any han sigut la compra de dos calderes, un acumulador d’aigua i una deshumectadora, així com el canvi de paviment d’algunes zones deteriorades, com la renovació del sòl vinílic de la sala de spinning, el canvi del revestiment de la paret de la piscina, la reparació de la zona de dutxes dels vestuaris o actuacions de pintura en hall i sales d’activitats.

La regidor d’Urbanisme, Teresa Pozuelo ha informat de les noves inversions previstes com el condicionament de la zona dels pares i un accés directe des de les instal·lacions amb un cost de 150.000 euros o els canvis en els vestuaris per a millorar el servei i oferir cabines individuals de dutxes per un valor de 200.000 euros, entre altres accions.

La construcció del Complex Esportiu de La Mallà va suposar un sobrecost del 71% al passar dels 3’5 milions d’euros pressupostats inicialment als 6 milions del final. A més, van patir un retard considerable ja que havien d’estar plenament operatiu l’any 2007 però es van demorar fins a 2013, amb un retard de quasi 6 anys.

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha lamentat la situació a què s’ha vist obligat el govern a fer front però ha matisat ‘continuarem treballant per millorar esta instal·lació esportiva que és utilitzada per més de 3.000 usuaris’.

La pròxima assemblea es realitzarà este dimecres 24 d’octubre a les 17:30 hores en les instal·lacions de la Mallà.