Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament emplenarà de sorra la zona de jocs del popular Parc de Peter Pa a petició popular

L'actuació està inclosa als pressupostos participatius de 2018

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA I TRANSPARENCIA' 25 de juny de 2018

L'Ajuntament de Riba-Roja realitzarà pròximament una sèrie de millores al parc infantil tematizado de "Peter Pa" situat al Parc Municipal Maldonado, en el marc de les obres incloses als Pressupostos Participatius 2018, als quals el govern municipal ha destinat una partida de 200.000 euros per a l'execució de diverses actuacions tant en el casc urbà com a les urbanitzacions.

Després del procés de participació pública que es va dur a terme del 7 al 20 de maig, aquesta va ser l'opció triada pels veïns i veïnes de la zona 4 del casc urbà.

A fi d'ajustar adequadament la petició popular a les obres, la regidoria de Participació Ciutadana va realitzar del 16 al 22 de juny una consulta ciutadana entre els pares i mares usuaris/as del parc per conèixer les seves preferències respecte a la futura actuació a la zona infantil situada al Parc Municipal Maldonado.

En el procés de votació van participar 200 usuaris/as, dels quals 136 prefereixen l'emplenat de sorra i 64 s'han decantat per la col·locació de gespa. L'Ajuntament actuarà en conseqüència i millorarà notablement la zona de sorra, adequant amb formigó les vorades per suavitzar les ribes i garantir la seguretat dels més petits.

Paral·lelament ja s'han instal·lat dos arbres, es pintarà el mural dibuixat amb els motius infantils i s'actuarà a la zona d'ombra de pares i mares, per aconseguir aquest efecte.

Així mateix, l'Ajuntament té previst canviar el cautxú de la zona de la pinada i les portes de les condícies per millorar l'accessibilitat, així com les de la zona de taller exterior del Centre Ocupacional, on s'instal·larà una porta corredissa i s'adaptaran a normativa els graons.

L'Ajuntament destinarà 16.000 euros tant a la millora d'aquesta zona infantil com a la resta d'actuacions previstes en el conjunt del Parc Municipal Maldonado.