Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament insta als propietaris de parcel.les privades al fet que poden les tanques que envaeixen la via pública

En cas de no obtenir resposta en aquest sentit, s'iniciarà un altre procediment que implicaria sanció

18 de setembre de 2017


Els propietaris de parcel·les privades hauran de realitzar el manteniment de les tanques per a evitar que envaïsquen la via pública i impedisquen la lliure circulació de vianants afectant a la seguretat vial.

Així s'arreplega en l'article 9 de l'Ordenança Municipal de Protecció de l'Arbrat relatiu a les obligacions dels propietaris d'arbrat.

En aquest sentit i després de detectar els tècnics municipals l'existència de tanques i elements arbustivos que incompleixen la normativa, l'Alcaldia ha publicat un Bàndol en el qual s'arreplega l'obligatorietat de el %o201Cmantenimiento dels tancaments arbustivos (poda) perquè no envaïsquen la via pública.

Els propietaris afectats tindran de termini fins al 15 d'octubre per a realitzar actuacions en les seues parcel·les. Transcorregut aquest termini, els tècnics municipals revisaran d'ofici totes aquelles parcel·les que incomplisquen l'Ordenança i iniciaran el procediment administratiu corresponent.

En l'escrit d'Alcaldia s'arreplega que la falta de manteniment comportarà la incoació de l'expedient sancionador i l'Ajuntament iniciarà les mesures correctores necessàries amb càrrec econòmic als propietaris mitjançant execució subsidiària.

Amb aquesta mesura, l'Ajuntament dóna resposta a les queixes dels ciutadans, especialment de les zones residencials, que es veuen afectats per aquestes situacions que en ocasions, són motiu de disputa entre els propis veïns.