Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'alcalde de Riba-roja inicia la campanya d'atenció ciutadana directa, 'Espai Obert'

Robert Raga recorre des de hui totes les urbanitzacions i barris per a atendre els suggeriments i demandes dels veïns i veïnes.

'GOVERN OBERT I PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 26 de juliol de 2022

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha iniciat una ronda de trobades amb la ciutadania d'urbanitzacions i barris del municipi, que durà a terme durant els mesos de juliol i agost. A través de la campanya denominada ‘Espai Obert’, Raga mantindrà un contacte directe i personal amb els veïns i veïnes, amb la finalitat de conéixer els suggeriments, demandes i necessitats de cada zona del terme municipal.

“Aquesta campanya em permetrà acostar-me, de manera més directa, a cada veí i veïna, desplaçant-me al seu entorn i coneixent què els preocupa, quines són les seues prioritats i en què podem ajudar-los i per a això recorreré totes les urbanitzacions, disseminats i barris del nucli urbà”, assegura l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Aquesta campanya complementa l'acció directa que es realitza diàriament des de l'Alcaldia. En 2019, Robert Raga va atendre 1.652 veïns i veïnes de la localitat i va mantindre 200 reunions amb associacions del municipi. Una situació que, amb l'arribada de pandèmia, va canviar i va disminuir de manera considerable la presencialitat veïnal. Així, ‘Espai Obert’ permetrà continuar ‘prenent el pols’ a la ciutadania, “és necessari que els nostres veïns i veïnes se senten escoltats i atesos i consideren a l'Ajuntament com la seua Administració més pròxima”, afig l'alcalde.

La campanya de comunicació de ‘Espai Obert’ s'ha realitzat a través de les xarxes socials municipals (facebook, twitter i instagram), l'App Riba-roja Info i mitjançant les busties personalitzades a tots els habitatges, atesa la proximitat de les dates.

‘Espai Obert’ inicia hui a les 19.00 hores el seu recorregut en el Centre Social de la Reva. Per a aquesta trobada, l'alcalde anirà acompanyat del regidor d'Urbanitzacions, Rafa Gómez. El 26 de juliol, l'alcalde atendrà els veïns i veïnes de les urbanitzacions Parc Montealcedo, Montealcedo i Entrenaranjos (Centre Social zona nord), el 30 de juliol, Santa Rosa i El Clot (Centre Social zona nord), i el 31 de juliol Santa Mónica i El Molinet (Centre Social zona nord),. El 2 d'agost es reunirà amb el veïnat de Gallipont (Centre Social zona nord), 3 d'agost; La Llobatera (Centre Social de València La Vella), 6 d'agost; València la Vella (Centre Social València la Vella), 7 d'agost; Masia de Traver (Centre Social de Masia de Traver), 9 d'agost; Els Pous i Lliri Groc (Centre Social Lliri Groc) i el 10 d'agost; Canyà Anguilla, Pla de Tochar i disseminats en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Riba-roja.
 
Totes les trobades seran a les 19.00 hores.