Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'eixida al bypass per la CV-370 serÓ objectiu prioritari per a la Diputaciˇ en 2018

(1)
La construcciˇ de dues rotondes reordenaran el trÓfic i garantiran la seguretat vial en aquest punt negre de la xarxa viÓria.

'TRANSPORT' 5 de Febrer 2018


La Diputació de València adjudicarà en els pròxims mesos l'obra que pose fi a l'únic punt negre de la xarxa de carreteres provincial que uneix les localitats de Riba-roja de Túria i Manises. Es tracta del tram situat en la CV-370, en la intersecció de la carretera Manises-Riba-roja amb el bypass, una zona amb una elevada intensitat de circulació que sobrepassa els 20.000 vehicles diaris.

Una vegada descartada la solució inicial que obligava a desviar la canonada de l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (EMSHI) que canalitza l'aigua del Túria a València i a l'àrea metropolitana i el cost de la qual ascendia a quasi 5,5 milions d'euros, la Diputació de València va plantejar una altra alternativa. Es tracta de dues glorietes que permetran la reordenació del tràfic i garantiran la seguretat dels conductors.

Est va ser el principal punt tractat en la reunió que van mantenir recentment els alcaldes de Riba-roja, Robert Raga i Manises, Jesús Esborres al costat de la regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Riba-roja, Teresa Pozuelo amb el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, qui els va manifestar la prioritat d'aquesta actuació.

En la trobada es va avançar sobre la solució urbanística per als veïns de Residencial la REVA que possibilitarà que no es vegen obligats a eixir fins a la rotonda del Sector 12 i 13 per a fer un canvi de sentit i tornar a entrar de nou en el residencial. Un desdoblegue del carril els possibilitarà de nou l'accés i els connectarà amb el Camí de Xest.

Així mateix, la Diputació ha projectat un carril per als vianants paral·lel a la via del tren que facilitarà als treballadors l'accés des de l'estació de ferrocarril a la zona industrial.

Finalment, el titular de Carreteres va informar de la licitació aquest mes de febrer del tram per als vianants des de la urbanització El Molinet fins a l'encreuament amb la carretera de Sant Antonio de Benaixeve, la prolongació del qual a través d'un carril cicle-per als vianants unirà en un futur les urbanitzacions de la zona Nord amb el casc urbà.

Per a Robert Raga, alcalde de Riba-roja de Túria   todas aquestes actuacions milloraran notablement la seguretat dels veïns i veïnes de Riba-roja i eliminaran punts conflictius per al tràfic viari com l'enllaç amb el bypass, on es produeixen múltiples accidents o l'eixida del Residencial Reva, en la qual es generen importants retencions en les hores punta   .

  • DescÓrrega d'arxius