Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els col·legis de Riba-roja de Túria participen en el programa educatiu Tallers Ambientals

La regidoria de medi ambient de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria a través de ‘Calderona Viva’ ha oferit activitats educatives d’àmbit ambiental

'MEDI AMBIENT I PAISATGISME' 6 de maig de 2016


Esta setmana, han conclòs les activitats mitjà ambientals que organitza Calderona Viva a través de la regidoria de medi ambient de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria, amb l’objectiu de realitzar una sèrie d’activitats emmarcades dins del programa Agenda 21 amb els alumnes i alumnes d’infantil i primària de tots els col·legis del municipi.

La campanya, que va començar al gener, ha treballat mensualment sobre temes relacionats amb la naturalesa, el reciclatge o les energies alternatives. Els tallers estan adaptats a les edats dels docents, i finalitzaran esta setmana amb una memòria de conclusions on participen també els professors per a aportar a l’ajuntament una valoració de les activitats que han realitzat els propis alumnes.

Calderona Viva, ha programat durant estos mesos, activitats originals, divertides i educatives amb l’objectiu que els estudiants entenguen que en la naturalesa, tot està relacionat. Els alumnes i alumnes dels distints centres educatius han tingut l’oportunitat d’aprendre fauna, flora i consciència mitjà ambiental amb tallers de diverses temàtiques com: ‘El Misteri dels Animals Desapareguts’, ‘Els Mags de les Estreles’, ‘El Club dels Xicotets Defensors de la Terra’, ‘Causes d’extinció d’Espècies’, ‘L’Ecosistema del Reciclatge’, ‘Detectius de la Naturalesa’, ‘Experiments del Canvi Climàtic’ o ‘Hort Escolar’.