Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La directora de la Junta Rectora del Parc Natural del Túria es compromet a col·laborar amb els municipis per a la protecció del Parc

Robert Raga ha presentat a Nieves Prats el projecte de dinamització, EcoRiba.

'MEDI AMBIENT' 15 d'abril de 2016

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga i el tècnic de Paisajismo i responsable de la ‘Oficina Verde’, Antonio José Morales s’han reunit este matí amb la directora de la Junta Rectora del Parc Natural del Túria, Nieves Prats, a fi d’establir una línia de treball conjunta per a la protecció del Parc.

Raga li ha presentat les línies estratègiques i objectius d’EcoRiba, així com la iniciativa conjunta de creació de l’Associació de Municipis per a la coordinació de totes les actuacions tant de les Administracions Públiques com de les institucions locals, relatives a la gestió i dinamització d’este entorn natural així com els seus valors patrimonials, culturals i artístics.

L’alcalde ha incidit en la necessitat de realitzar un ús responsable de les instal·lacions i infraestructures del Parc, i especialment ha recalcat ‘la importància de connectar el local amb el global en aspectes com la neteja d’este enclavament per a benefici de tots els usuaris’.

Ambdós parts han coincidit com prioritari posar en valor el paisatge d’este enclavament natural amb la finalitat de potenciar la qualitat de vida i els jaciments d’ocupació verda.

Per la seua banda, la directora de la Junta Rectora ha valorat positivament l’impuls de les iniciatives de conservació i regeneració del paisatge que ha vist en la proposta de gestió territorial d’este Ajuntament.

Prats ha comunicat a l’alcalde que el pròxim 19 de maig es realitzarà la primera reunió de la Junta Rectora del Parc Natural del Túria.