Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria se suma, un any més, a la campanya 'Recicla els teus aparells'

El repte és superar les més de 3 tones de residus recollides en la passada edició.

'MEDI AMBIENT' 7 de maig de 2019

Riba-roja de Túria se suma, un any més, a la campanya “Recicla els teus aparells”, una iniciativa que té com a finalitat conscienciar a la població sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics.

Impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d'Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector: Recyclia (Ecofimática, Ecoasimelec i Tragamóvil), ERP España, Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees, l'acció es desenvoluparà a Riba-roja de Túria el 16 de maig, de 10 a 14h i de 16 a 20h, concretament davant del Pavelló Municipal.

Com en les passades edicions, un equip d'informadors ambientals, identificats amb la imatge de la campanya, recorrerà els principals carrers de la població en bicicletes amb remolc. L'objectiu és informar i recollir tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20cm en desús que els veïns tinguen en les seues llars.

Amb la finalitat de motivar la participació, s'entregaran premis a tots els veïns que depositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes, com un Iphone X, una TV led o carregadors portàtils, entre moltes altres coses. A més, se sortejarà un Ipad a través de la pàgina de Facebook @reciclatusaparatos

Amb aquesta campanya es pretén garantir el correcte reciclatge d'aquests aparells que, en moltes ocasions, acaben en els contenidors convencionals, amb l'alt grau de contaminació i el perill per a la nostra salut que genera aquest tipus d'accions.