Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Més de 80 associacions locals assistiran a les I Jornades de Participació Ciutadana els pròxims 8 i 9 d'abril

‘Connectors’ és la primera iniciativa d’estes característiques que es realitza a Riba-roja'TRANSPARENCIA I PARTICIPACIÓ CIUTADANA'

6 d'abril de 2016


Davall el lema ‘Connectors: espais de diàleg per a la participació ciutadana’, la regidoria de Participació Ciutadana ha convocat a tot el teixit associatiu de Riba-roja de Túria, que ho aglutinen més de 80 entitats i col·lectius locals.

La finalitat és generar un fòrum de trobada comuna, en el que es compartisquen opinions que revertisquen en una proposta consensuada, aplicable de mode transversal a les polítiques de participació.

L’obertura de les jornades serà el divendres 8 d’abril a les 18:00 hores en l’Agència de Desenrotllament Local (c/Eusebio Benedito 30). A continuació s’exposarà la ponència ‘La participació i els Consells Municipals de Ciutadania’ que seran el fil conductor de les jornades, que desenrotllen en dos escenaris, l’ADL i el Castell de Riba-roja. Durant dos dies, els assistents tindran l’oportunitat de participar de diverses dinàmiques de grup, de les que eixiran  propostes,  línies d’acció i solucions dins de l’àmbit participatiu.

‘Estes jornades suposen un pas avant perquè la ciutadania i la societat civil organitzada puguen prendre part en les decisions públiques que afecten les seues entitats o col·lectius, a través dels consells de participació ciutadana’, assegura Rafa Gómez, regidor de Participació Ciutadana.

Segons l’edil, ‘a més ens permetrà diagnosticar la situació actual de la participació ciutadana a  Riba-roja i conéixer de primera mà les opinions i demandes del teixit associatiu’.

Les I Jornades de Participació Ciutadana seran l’antesala a la Fira d’Associacions que es desenrotllarà els dies 7 i 8 de maig en l’esplanada del CIJ.