Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El guitarrista valencià Ximo Tébar presentarà el seu nou disc durant la tercera edició de RibaJazz

Ramón Cardo Quartet, Ximo Tébar Band i el grup Sólidos, Arantxa Domínguez i Ricardo Belda actuaran en el Castell de Riba-roja de Túria els dies 26, 27 i 28 de juliol.

'PATRIMONI I TURISME' 24 de juliol de 2018

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Riba-roja de Túria celebra el festival Ribajazz. Un esdeveniment que durant els dies 26, 27 i 28 de juliol continuarà apostant fort per la música jazz. En ell, els amants d’este gènere musical tindran oportunitat de viure i escoltar en primera persona la música en directe d’artistes nacionals i internacionals de la talla de Ramón Cardo Quartet, Ximo Tébar Band i Sólido Arantxa Domínguez i Ricardo Belda.

Com a novetat enguany, l’emblemàtic Castell de Riba-roja de Túria serà l’encarregat d’acollir la tercera edició del festival. Un lloc idoni ple d’història, modernitat i de fàcil accés per a tots els assistents, que podran disfrutar del millor jazz a l’aire lliure.

El dijous, 26 de juliol a les 22:00 hores arrancarà el Festival Ribajazz amb Sólidos, Arantxa Domínguez i Ricardo Belda que presentaran el seu nou disc “A las Puertas”, conseqüència de les seues experiències musicals, tant conjuntes com separades. Esta banda brindarà a tots els assistents composicions originals amb lletres en castellà i valencià, a més d’algunes revisions d’estàndards de jazz, dins del seu estil propi on es mesclen cool, bop, bossa o “quasi-bolero”, i on hi haurà també cabuda per a la improvisació. Els artistes estaran molt ben acompanyats amb la seua actual formació composta per Víctor Jiménez al saxo alt, Luis Llario al contrabaix i Felipe Cucciardi a la bateria.

El divendres 27 de juliol a la mateixa hora el públic tindrà el plaer d’escoltar a la banda del saxofonista i director godellense Ramón Cardo. Un dels músics de Jazz més prestigiosos d’Espanya a causa de la seua àmplia trajectòria professional que li ha permés participar en festivals amb músics de tot el Món. Ramón Cardo estarà acompanyat esta ocasió per un trio d’artistes de la talla de Joan Soler (guitarra), Aless Cesarini (contrabaix) i Mariano Steimberg (bateria). Este grup delectara les nostres oïdes amb composicions originals del més pur estil Hard Bop, a més d’alguns dels grans hits d’este estil de música jazz.

El Festival Ribajazz tancarà el dissabte 28 de juliol a les 22:00 hores amb la Ximo Tébar Band que presentarà el seu nou disc “Con Alma & United”, on el músic ens remunta a l’era nord-americà del corrent progressiu guitarrística, però amb la inclusió d’un nou ingredient: la incorporació dels gestos del Són Mediterrani caracteritzat pel ritme flamenc,  els sons brillants i multitud de ritmes llatins. El guitarrista valencià, comptarà a més amb la companyia de Nathaniel Townsley a la bateria, Luis Guerra al piano, Victor Merlo al baix i Will Martz que s’encarregarà del kb i els cors.

“Volem que RibaJazz es consolide com un lloc on els aficionats al jazz puguen acudir any rere any per a trobar bona música i artistes de primera línia en un entorn molt especial com és el Castell de Riba-roja de Túria” subscriu José Ángel Hernández Carrizosa, regidor de patrimoni i turisme.