Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja porta la Ruta de la Seda a la IV Fira de les Comarques

La Tourist Info exposarà l'àmplia oferta turística els dies 5, 6 i 7 d'abril en la plaça de bous de València.

TURISME I PATRIMONI' 3 d'abril de 2019

Un any més, l'Oficina de Turisme de Riba-roja de Túria participarà en la IV Fira de les Comarques de València organitzada pel Patronat Provincial de Turisme de València.  Esta fira, que tindrà lloc del 5 al 7 d'abril en la plaça de bous de València, té com a objectiu promoure el turisme de les diferents comarques de la Comunitat Valenciana.

Durant tot el cap de setmana, l'Ajuntament de Riba-roja es desplaçarà per a donar difusió dels recursos turístics i les múltiples visites guiades que es duen a terme al llarg de l'any, amb l'objectiu que els turistes coneguen millor la història, cultura i tradicions que caracteritzen al municipi. Per a esta edició, l'àrea de Turisme i Patrimoni de Riba-roja presentarà dues novetats: d'una banda, l'atractiu paquet turístic de la Ruta de la Seda gràcies a la vinculació que Riba-roja té amb el cultiu de la morera, la cria dels cucs i la filatura de la seda en les andanes, i d'altra banda, el tradicional banquet visigot basat en la recreació de receptes de l'època, que per primera vegada s'àmplia a dues dates els dies 13 i 27 de juliol.

No faltarà la presència de Tebdemir i Teodora, els senyors de Pla de Nadal, que estaran presents en l'estand de Riba-roja el divendres i dissabte per a donar difusió sobre el jaciment. El diumenge 7 d'abril a les 11.15 hores els conservatoris de Música i Dansa de Riba-roja mostraran tot el seu potencial artístic en l'escenari central de l'esdeveniment i a les 12.00 hores, el mestre culinari Joan Clement, en l'espai de showcooking, realitzarà una degustació del menú visigot.

Com a edicions anteriors, esta fira acollirà a totes les comarques, municipis i empreses turístiques de la província de València amb la finalitat de donar a conéixer tota l'oferta turística de la província. Durant aquests tres dies els assistents podran visitar un total de 60 expositors i estands informatius tant dins com fora de la Plaça de Bous i participar en una àmplia programació d'activitats culturals, degustacions de productes gastronòmics, tallers artesanals, exhibicions, actuacions musicals, sortejos i un llarg etcètera.