Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

VII Jornades Gastronòmiques 2018

(1)
De l’1 al 16 de setembre.

'PATRIMONI I TURISME' 20 d'agost de 2018

(id: 9268)De l'1 al 16 de setembre es duran a terme les VII Jornades Gastronòmiques de Riba-roja de Túria, organitzades per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i l'àrea de Turisme i Patrimonio. L'objectiu d'aquestes jornades és recuperar les tradicions gastronòmiques locals, posar en valor els productes gastronòmics de la zona, donar-los a conèixer i sobretot experimentar amb nous sabors. Com en edició anteriors, els protagonistes seran els productes de proximitat i, a més, enguany s'ha apostat per la Gastronomia Visigoda.

Riba-roja de Túria gaudeix d'una situació privilegiada; sent un dels pocs municipis que posseeix jaciments d'època visigoda, convertint-se en un emplaçament excepcional. Per aquesta raó, l'àrea de Turisme i Patrimoni promou i difon la cultura visigoda en tots els seus aspectes. A través d'aquestes Jornades Gastronòmiques se cerca recuperar receptes i productes propis de la Gastronomia Visigoda del segle VII.

Gràcies a la participació i interès dels restauradores del municipi, en aquestes jornades podrem degustar plats elaborats amb productes propis de les tradicions culinàries de la societat visigoda, així com del Menú Visigot al complet. En paral·lel amb aquest esdeveniment, els dies 7, 8 i 9 de setembre es realitzarà la II Gran Festa del Dux en el casc antic. D'aquesta forma, els visitants que assistisquen al Mercat Visigot, podran completar l'experiència acudint als restaurants que participen de les jornades, degustar el Menú Visigodo i així convertir-se en autèntics visigots per un dia. Sens dubte aquesta és una proposta més que interessant per a gaudir en família o amb amics, fer els vostres plans!

Enguany participen 4 restaurants, tots els menús inclouran entrants, plat principal i postres; tindran un cost de 22 € dels quals 2 € seran destinats a una causa solidària. En aquesta edició participaran els següents restaurants: Bar Restaurant Antonio, El Racó del Bon Gust, el Baret de Quique i Restaurant Masia de Traver.