Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Programa Unisocietat Riba-roja 2020-2021

(7)
Universitat i Societat (Unisocietat) és un programa del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l’Ajuntament de Riba-roja que pretén acostar la universitat a la població amb inquietud per aprendre i amb motivació per la cultura.

'EDUCACIÓ' 27 de juliol de 2020

(id: 10551)L'Ajuntament de Riba-roja i la regidoria d’Educació i Cultura, conscients del seu valor, sempre han promogut totes les accions que puguen estar al seu abast per tal de favorir l’accés dels ciutadans i ciutadanes de Riba-roja a l’Educació i la Cultura.
 
Universitat i Societat (Unisocietat) és un programa del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València que pretén acostar la universitat a la població amb inquietud per aprendre i amb motivació per la cultura.
 
Universitat i Societat sorgeix del ferm compromís dels Ajuntaments per la formació al llarg de la vida amb el suport de la Universitat de València. Va dirigit especialment a alumnes dels municipis i els seus entorns i està destinat a les persones de 30 anys o més amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura. S’implanta a través d’un itinerari multidisciplinari de 120 hores per curs acadèmic. Cada curs es distribueix en dos quadrimestres i en cada quadrimestre s’imparteixen dues assignatures troncals; a més, la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs, de temàtica variada.
 
Els objectius d'Universitat i Societat són:
:: Sensibilitzar la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de la vida, tot destacant i apreciant la valuosa contribució que les persones de més edat fan a la societat.
:: Promoure la solidaritat intergeneracional i la vitalitat i dignitat de totes les persones, i esforçar-se més per mobilitzar el potencial de les persones, fent possible que porten una formació adequada.
:: Estimular el debat i l’intercanvi d’informació per tal de desenvolupar l’aprenentatge mutu.
:: Promoure activitats que servisquen per a lluitar contra la discriminació; tot superant els estereotips relacionats amb l’edat, sexe, religió...
 
D’aquesta manera, el desenvolupament del programa Unisocietat en el nostre municipi representarà el ferm compromís de l'Ajuntament de Riba-roja per la formació al llarg de la vida, amb el suport de la Universitat de València.
 
El programa Unisocietat Riba-roja 2019 té les següents característiques:
:: El programa Unisocietat Riba-roja ofereix també una conferència mensual sobre temes d’interés social adreçada a tota la població i que té lloc l’últim dijous de cada mes de 19 a 21 hores en el Centre Social del municipi.
:: Els alumnes matriculats en el programa són també alumnes de la Universitat de València i disposaran del carnet que ho acredita.
:: La Universitat programa activitats complementàries per als alumnes d’Unisocietat.
:: Els alumnes de nova incorporació ho faran al grup ja existent dimarts de 16:00 a 19:20 hores.
:: És un programa integrat en l’oferta formativa del Centre de Formació de Persones Adultes La Botaia de Riba-roja.

Sobre la matrícula:

Preinscripció: Del 6 de juliol fins el 31 de juliol de 2020 es pot fer una prinscripció a través de la web que la Universitat ha habilitat amb este propòsit a la pàgina del Vicerectorat de Projecció Territorial (http://projeccio.uv.es), a l’apartat “Preinscripcions curs 20-21”.

Lloc per a anotar-se: Escola d’Adults de Riba-roja fins el 30 de setembre o fins el moment en el qual s’esgoten les places existents, al segon pis de l’edifici La Botaia (Carrer Santander 1). El telèfon del centre és 962772645, en horari de dilluns a dijous de 16 a 20 hores.

Informació: Dues possibilitats,
1. Poden enviar un correu a unisocietat@ribarroja.es amb les seues dades.
2. Poden telefonar al centre on prendran les seues dades.
I nosaltres es ficarem en contacte amb vosté.

Matrícula: per ordre d’inscripció o mentre hi hagen places

Inici dels cursos: primera setmana d’octubre de 2020

Seu: Saló d’actes del Centre Social. L’accés es pot fer des de la passarel·la de l’Avinguda de la Pau.

Dies i hores classes: Hi haurà un grup que tindrà les classes dimarts, constituït pels alumnes del curs passat més els alumnes de nova incorporació, a més tindrem un altre grup dimecres, els alumnes que passen a tercer, tots dos tindran les classe en horari de 16 a 19’20 hs, amb una pausa per a café.

Calendari de classes: calendari escolar municipal. Inici de les classes pel grup de dimarts, el dia 6 d’octubre, i pel grup de dimecres el dia 7 d’octubre de 2020

Dies i hores conferències: L’últim dijous de cada mes a partir de les 19 hs en el mateix lloc on es donen les classes.

Preu: 186 € que la Universitat carregarà en el seu compte en dos terminis, un abans i l’altre després de Nadal.

La documentació necessària per a la matrícula per a nous alumnes és:
:: Full d’inscripció curs 20-21.
:: Ordre de domiciliació bancària.
:: Fotocòpia del DNI.
:: Una fotografia mida carnet.

Els antics alumnes caldrà que confirmen la seua matrícula. Poden fer-ho a través del correu unisocietat@ribarroja.es i assistint el primer dia de classe.

A continuació es poden descarregar més informació sobre el programa (preus, assignatures, etc...), així com la documentació necessària per a la inscripció. També disposen d’un model per a sol·licitar la baixa del programa.