Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Ràdio Riba-roja estrenarà dimarts 27 de setembre ‘Fil directe'

A través d'este nou espai, els oients podran formular en directes suggeriments, queixes, dubtes o propostes als regidors de l'ajuntament.

'CULTURA' 23 de setembre de 2011

Ràdio Riba-roja, emissora municipal de Riba-roja del Túria, comença este dimarts l'emissió de “Fil Directe”, un nou programa de ràdio a través del qual els ciutadans podran parlar directament amb els regidors de l'Ajuntament per a exposar les seues queixes, dubtes, idees o propostes.

L'espai, que s'emetrà en directe cada dimarts a les 13:15 hores a través de la 105.2 FM, comptarà amb la presència en els estudis de la regidor d'obres en via pública, Maribel Delgado, qui estarà acompanyada cada setmana per algun altre regidor, en funció de l'actualitat o de la temàtica de les telefonades rebudes. En el primer programa comptarem amb la regidor d'Educació Mª José Ruiz per a abordar tot allò que s'ha relacionat amb l'inici de curs.

Els oients podran participar en directe telefonant, en el transcurs del programa, al 96 165 20 20. I podran també deixar les seues preguntes, queixes o suggeriments al llarg de la setmana a través de diferents mitjans que es posen a la seua disposició:

- Correu electrònic: radio@ayto-ribarroja.es
- Fax: 96 277 26 84
- SMS: 677 70 71 70
- Facebook de la ràdio: www.facebook.com/radioribarroja105.2

Ràdio Riba-roja - Camp de Túria 105.2 FM inicia este dilluns 26 de setembre una nova temporada (al llarg de què es compliran 15 anys de la posada en marxa de l'emissora) i que s'inicia amb l'objectiu d'incrementar la participació dels oients en els diferents espais així com d'augmentar la realització de programes en exteriors i retransmissions.