Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja acollirà el 7 de setembre el final de la primera etapa de la 7a Volta Ciclista a la Província de València

(1)
Els equips Elite-Sub 23 arribaran a les 18:24 hores a la meta instal·lada en el Poliesportiu La Malla.

'ESPORTS I FESTES' 27 de juliol de 2017

El pròxim dia 7 de setembre arranca una nova edició de la 7a Volta Ciclista Província de València, organitzada per la Federació Ciclisme de la Comunitat Valenciana. Amb esta són ja set edicions on els més jóvens pertanyents als millors equips Elite-Sub 23 busquen refermar-se i donar el pas a la màxima categoria.

Riba-roja serà el final de la primera etapa que tindrà la seua eixida des de València, un esdeveniment esportiu que l’Ajuntament de Riba-roja ha volgut emmarcar dins de les festes en honor al Santíssim Crist dels Afligits que se celebren de l’1 al 14 de setembre

Tots els equips tant a nivell autonòmic, com nacional i internacional disputaran esta primera etapa que es desenvoluparà entre la capital del Túria i Riba-roja que rep per primera vegada la Volta Elite-Sub23.

El recorregut serà de 24,4 km, en el seu primer pas per meta ubicada en Av Pacadar-junt al Poliesportiu La Malla, es disputarà la primera meta volant, el segon pas es produirà en el km 65,2 i el tercer disputant-se també meta volant en el km 106. El final d’etapa i meta serà després de 146, 8 km aproximadament sobre les 18.24 hores.

Després de set anys, la Volta Ciclista Província de Valencia-Trofeu Diputació de València ha aconseguit consolidar-se com una de les millors proves de la categoria aconseguint rècord de participació amb prop de 200 corredors en quasi totes les seues edicions.

La Volta constarà de quatre etapes en què es podrà veure a les millors promeses del ciclisme; la segona es disputarà a Olocau, la tercera a Náquera i la quarta i última a Moncada.