Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja acollirà l'Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana 2022

La celebració s'emmarca dins de la commemoració del 50 aniversari de la Junta Fallera Local de Riba-roja.

'FALLES' 7 de febrer de 2022

La delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera ha seleccionat a la localitat de Riba-roja per a acollir l'acte d'Homenatge i comiat a les falleres majors de la Comunitat Valenciana 2022, que se celebrarà els pròxims dies 1 i 2 d'octubre.

Es tracta d'un acte al qual tradicionalment assisteixen les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor, així com les falleres i presidents de totes les juntes locals de la Comunitat Valenciana. A aquesta celebració també acudeixen representants de Junta Central Fallera i de l'Ajuntament de la localitat amfitriona.

Per a Riba-roja, aquest acte d'Homenatge s'emmarca dins de la celebració del 50 aniversari de la seua Junta Fallera Local que es durà a terme en l'exercici del 2023. Així, les celebracions de l'1 i 2 d'octubre suposaran el tret d'eixida d'un any que està marcat pels festejos de l'aniversari de la Junta, però també pel de les Falleres Majors de la localitat, que compleixen 25 anys de la seua primera elecció.

“Estem preparant un programa d'actes molt complet i que ens fa molta il·lusió i, per això, esperem que les ciutadanes i els ciutadans de Riba-roja es bolquen amb totes aquestes celebracions”, ha destacat Ana Cristina Folgado, regidora de Festes, Falles i Joventut.