Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja arranca una intensa Setmana de la Joventut amb activitats esportives

'JOVENTUT' 19 de juliol de 2017


Riba-roja de Túria ha iniciat una interessant Setmana de la Joventut que es desenvoluparà fins el 22 de juliol. L’objectiu d’aquests dies és la convivencia dels joves, per això es realitzaran multitud d'activitats culturals, lúdiques i esportives dirigides especialment als joves de 14 a 35 anys.

“Aquest es el segon any que celebrem aquesta setmana i em inclós novetats com la truita gegant i la Master Class Kangoo Jump Fitness, que el any passat no es van fer”, explica la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Riba-roja, Lola Verdeguer.

Les activitats esportives tindran lloc del 17 al 19 i consistiran en futbol sala, futbol 7, pàdel i bàsquet 3x3. El dijous 20 se celebrarà la Nit de cine Jove al Parc Maldonado, on els joves tindran entrada gratuïta. El divendres se realitzarà el descens en caiac pel riu Túria, tindrà lloc la torrà i finalment se celebrarà la Festa de l’espuma i el II Festival de DJ’s locals.

El dissabte 22, últim dia, es farà la Master Class Kangoo Jump Fitness, el sopar de truita gegant i per acabar el gran festival extrem amb 22.000w de so, màquines de fum, cabina DJ Led i regals per al públic. Les activitats estan programades a la explanada del CIJ, menys les activitats esportives que seran al poliesportiu.