Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja celebrarà la Fira del Llibre 2022 amb un programa replet d'activitats

Es realitzarà el cap de setmana del 23 i 24 d'abril al Parc Municipal Maldonado. Col·laboren associacions i escriptors locals, artistes, editorials i llibreries, entre altres.

'CULTURA' 31 de març de 2022

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Riba-roja ha organitzat un programa d'activitats molt complet per a celebrar la Fira del Llibre 2022, que es realitzarà el cap de setmana del 23 i 24 d'abril al Parc Municipal Maldonado.

Després de tres edicions d'aturada per culpa de les restriccions de la Covid-19, aquest mes d'abril torna amb força la Fira del Llibre de Riba-roja, en la qual es donaran cita associacions i escriptors locals, artistes, editorials i llibreries del municipi, entre altres.

Així, seran presents amb els seus estands les editorials Edeta, Vinatea, Edicions 96 i Edicions del Sud; les llibreries Hiper office i Llum de lluna; el Centre d'Estudis Locals (CEL); l'Associació d'Aficionats a la Fotografia (AAFORRT) i l'Associación d'Artistes Locals de Riba-roja de Túria
 
Així mateix, participaran la Rodallibres, el CEIP Mas d’Escoto i les Biblioteques Municipals amb el seu homenatge a Joan Fuster, en la celebració del seu centenari, i a Almudena Grandes. Entre els escriptors convidats destaquen Mari Carmen Sáes Lorente, Manel Arcos, Ricardo J. Montes i Carmen Cardona.

Per part seua, la regidora de l'àrea, Záfira Pérez, ha destacat que “estem molt contents de poder reprendre la Fira del Llibre, la primera que celebrem des que es va iniciar la legislatura. Es tracta d'un esdeveniment molt important de Cultura i la situació sanitària actual permet reprendre-la. Pel que, hem preparat un programa paral·lel al desenvolupament de la Fira ple d'activitats pensades per a la participació i el gaudi de tota la població de Riba-roja”.

Les activitats que es desenvoluparan de manera paral·lela a la Fira són: presentació i signatura de llibres; actuació musical de rock infantil de Scorcia i Big 54; funció teatral a càrrec de Perifèria Teatre de Titelles i espectacle de poesia i dansa “Ballant la paraula” en el qual col·laboren el Moviment Poètic Riba-Túria, l'alumnat del Conservatori de Dansa de Riba-roja i el ballet (companyia resident) de José Huertas .

A més, l'artista local Iván Alfaro oferirà un taller d'il·lustració i L’Argila i Trobaversos el seu espectacle de contes i poemes per a infants de zero a noranta anys.