Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria celebra la gran festa de lassociacionisme local els dies 19 i 20 de maig

Les diferents entitats mostraran la seua acció voluntària a través de múltiples activitats en la III Edició de la Fira d'Associacions

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA I TRANSPARENCIA' 8 de mayo de 2018

La Fira de les Associacions de Riba-roja de Túria torna per tercer any consecutiu els dies 19 i 20 de maig a l'esplanada al costat del Centre d'Informació Juvenil (C.I.J), organitzada per la regidoria de Participació Ciutadana i Transparència de l'Ajuntament de Riba-roja. Un magnifique aparador que té com a objectiu donar a conèixer i fer visibles les accions i activitats que desenvolupen les diverses associacions del municipi al llarg de tot l'any.

En aquesta tercera edició, la Fira comptarà amb un ampli i variat programa d'activitats que arrancaran el dissabte 19 de maig a les 18:00 hores amb una exhibició de gimnàstica organitzada pel Grup de Gimnàstica de Majors de la UDP.

Balls on els més xiquets són els protagonistes, espectacles de dansa oriental, actuacions teatrals de la mà de l'Associació de Sant Vicent Ferrer o una entrada de moros i cristians conformaren una àmplia varietat d'activitats que es realitzaren durant el primer dia de la Fira de les Associacions. Així mateix, el dia 19 de maig, els visitants també podran gaudir de degustacions de granissats, així com de la Torrà de Germanor a càrrec dels Festers Fadrins 2019. La primera jornada conclourà amb la nit màgica de Remember dels anys 80 i 90 organitzada per l'associació DJ de Riba-roja de Túria.

"Tras el bon acolliment que van tenir les edicions passades, la Fira de les Associacions s'ha convertit en una de les màximes expressions de participació ciutadana. A través d'aquesta iniciativa, les associacions del municipi tenen l'oportunitat de fer la seua pròpia difusió, donar a conèixer la seua acció a la societat i captar nous socis, fomentant així la cohesió i el benestar social del municipi" assegura el regidor de Participació Ciutadana, Rafa Gómez Sánchez

El diumenge, 20 de maig, la jornada començarà a les 11:00 hores amb una classe oberta de Ioga, Tai-chi i Chikung organitzada pel club d'Aluesha de Riba-roja. Cursos d'educació canina, exhibicions esportives, concursos de paelles, castells inflables, animacions infantils, balls tradicionals valencians, classes dirigides de CUBBA i l'actuació de ball organitzada pel Club de Ball Esportiu Ballant Ballant completaran el programa firal que finalitzarà a les 21:00 hores.

Cada associació disposarà d'un stand des del qual podran exposar el seu treball i informar als veïns i veïnes del municipi sobre les seues finalitats i objectius. Una trobada estratègica tanta per a associacions com a assistents que estiguen interessats a sumar-se al ric teixit associatiu existent a Riba-roja de Túria.

Durant aquestes dues jornades, els ciutadans que assistisquen a la Fira de les Associacions podran votar en el stand de Participació Ciutadana i Transparència aquelles propostes dels Pressupostos Participatius 2018 que han sigut validades per la comissió tècnica de l'Ajuntament.

El recinte firal comptarà amb Wifi lliure i gratuït i, a més, el servei municipal de transports donarà un servei especial connectant les urbanitzacions amb el recinte firal de forma directa i gratuïta.