Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria mostrarà la seua oferta turística en la Fira de les Comarques de València els dies 4, 5 i 6 de maig

Els visitants podran degustar el suculent menú visigot i gaudir de les actuacions en directe del Conservatori Municipal Professional

'PATRIMONI I TURISME' 4 de Maig de 2018

L'Oficina de Turisme de Riba-roja de Túria participarà en la Fira de les Comarques de València els dies 4, 5 i 6 de maig en la Plaça de Bous de València. Un esdeveniment organitzat pel Patronat Provincial de Turisme de València que ofereix a qualsevol que s'acoste la possibilitat de conèixer cadascuna de les riqueses de cada comarca de la Província de València. Durant els tres dies, cadascun dels visitants podrà assaborir la gastronomia de cada comarca, gaudir de la música en directe i xopar-se de tota la informació necessària per a planificar diferents rutes de descobriment d'allò més proper.

De la mà del reconegut i prestigiós xef, Joan Clement, Riba-roja de Túria brindarà l'oportunitat de degustar el menú visigot del municipi a través del showcooking DEL TROS AL PLAT. Una de les accions més emblemàtiques que compta amb el suport de la Generalitat, l'Ajuntament de València, Mercavalencia, La Tira de Comptar i altres associacions. Aquest projecte vol reivindicar el territori valencià com a destinació turística excel·lent per als visitants, a través de plats genuïns elaborats amb productes autòctons extrets de la terra i del mar.

Així mateix, el Conservatori Municipal Professional de Riba-roja també serà protagonista en aquest esdeveniment a través d'actuacions de música i dansa en directe que deixaran a més d'un assistent maravillado.

L'objectiu de la Fira de les Comarques Valencianes és promocionar els productes turístics que posseeixen cadascun dels diferents municipis de l'interior de la província de València. Per a açò comptarà amb la participació de 19 empreses, 47 ajuntaments, un consorci de municipis, una associació de municipis i 12 mancomunitats de les comarques de València. Per a açò, el Patronat de Turisme instal·larà 43 casetes en l'esplanada de la Plaça de Bous de València distribuïdes en 14 grans espais comarcals.

En cadascun dels stands, els expositors oferiran informació sobre els seus recursos turístics i realitzaran diferents activitats per a promocionar aspectes del turisme de València, tallers artesanals, a més de sorteigs de finalització de setmana i ofertes de paquets turístics per a conèixer les zones de l'interior i de la costa valenciana. Així mateix, els visitants tindran la possibilitat de degustar productes elaborats pels restaurants i bars participants: tapes, plats característics de la gastronomia local. Tot açò acompanyat de vins, begudes i refrescs que el visitant podrà comprar a través de l'adquisició d'uns tiquets que s'oferiran en les casetes de venda de tiquets situades en els accessos al recinte.

Amb l'objectiu de fomentar l'ús del transport públic per a accedir a la fira turística, tots els visitants que presenten el seu bitllet de rodalies de RENFE rebran un obsequi promocional en el stand del Patronat Provincial de Turisme.

Des de l'aprofitament dels recursos propis i locals, València Turisme presenta en la Fira de Comarques una infinitat d'experiències turístiques per a entendre un territori únic, diferent i especial.