Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja i la Delegaciˇ del Govern ultimen el dispositiu de seguretat per al Gran Premi de Motocicilismo de Xest

L'Ajuntament habilitarÓ un pÓrquing gratu´t amb 7.500 places

16 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha assistit aquest matí a la presentació dels dispositius operatius de seguretat que la Delegació de Govern ha engegat per a la celebració del Gran Premi de Motocicilismo que es disputarà aquest cap de setmana en el municipi de Xest. Unes mesures de protecció que han sigut reforçades per a aquesta edició amb motiu de les obres de construcció del futur Parc Empresarial que ha obligat a habilitar accessos alternatius per a la present edició de la carrera.

L'Ajuntament de Riba-roja ha posat a la disposició dels aficionats una zona d'aparcament gratuït que a més comptarà amb un servei d'autobusos llançadora per a traslladar fins al recinte a tots els assistents que asi ho desitgen. Els simpatitzants del món del motociclisme que vengen des de València, Alacant i Castelló, per proximitat, tindran a la seua disposició un primer aparcament situat en el Polígon Industrial La Reva. Des d'allí, una flota d'autobusos llançadora circularan per una via d'accés exclusiva per a traslladar a la gent en deu minuts a una estació d'autobusos situada en els voltants de les entrades de públic. D'igual manera, el polígon Castilla de Xest també posarà a la disposició dels assistents un pàrquing gratuït per a aquells assistents procedents de Madrid.

"Desde l'àmbit municipal, hem prestat, com a conseqüència de les obres que estan havent-hi ara mateix en els polígons de Xest, aproximadament un milió de metres quadrats d'àrea industrial amb l'objectiu que 7.500 vehicles puguen estacionar en el terme de Riba-roja de Túria" ha expressat l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Per la seua banda, el tinent coronel de trafique, Francisco Javier Sánchez ha recalcat la importància de seguir les indicacions en matèria de seguretat vial a causa de la modificació d'accés al circuit. De quatre accessos que hi havia anteriorment, aquesta edició explicarem únicament amb una via d'entrada. A causa de la complexitat del sistema, enguany es va a fer un especial increment de personal per a poder cobrir cadascuna de les actuacions". Així mateix, ha insistit a fer ús dels pàrquings gratuïts alternatius que s'han engegat per la impossibilitat d'aparcar en altres llocs voltats a la zona.

En relació a la seguretat i degut la gran afluència d'espectadors, la cap provincial de Tràfic, Pilar Fuñez, el coronel cap de la Comandància de València, Amador Escalada i el subdelegat de Govern de València, José Roberto González han destacat la participació d'1.700 persones involucrades, entre les quals es troben les diferents especialitats de la guàrdia civil, metges, infermers i personal de servei sanitari.

Així mateix, per a vetlar i garantir una plena seguretat, entre el personal de l'equip de professionals també es farà ús de drones, dispositius de patrulles i una aplicació de mòbil denominada "Alecorps" perquè els assistents estiguen informats dels avisos d'última hora.