Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja llança en Sant Valentí la campanya 'Amor amb Flow' per a fomentar les relacions sanes de parella

La iniciativa es posarà en marxa durant la Festa de Fadrins d'aquest dissabte.

'DONA I FOMENT DE LA IGUALTAT'' 11 de febrer de 2022

L'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Riba-roja participa per primera vegada en la festa de Sant Valentí organitzada per l'associació de festers de la localitat, Fadrins, amb la campanya “Amor amb flow”, que pretén fomentar les relacions sanes de parella.

Per a això, s'han dissenyat una sèrie d'accions que pretenen arribar al públic adolescent i juvenil de la localitat aprofitant la celebració de la festivitat del dia dels enamorats. Així, el departament d'Igualtat ha transformat la cançó principal de la famosa sèrie de Netflix “La reina del flow” i sota el mateix títol que la campanya li ha dotat d'una lletra més respectuosa i menys masclista.

La cançó “Amor amb Flow”, introdueix paraules com a respecte, admirar, sumar, valorar, no controlar, etc, que llancen un missatge positiu respecte a les relacions sentimentals. “Volem mostrar als joves, sobretot ara amb els temps que vivim en els que cada vegada atenem xiques més joves per violència masclista, que les relacions de parella no són com eixes lletres que canta el reggaetón. L'amor no ha d'aguantar-ho tot, no castiga ni condemna, no és control ni un lliurament total en la qual perds la teua identitat personal”, ha destacat la regidora d'Igualtat, Lola Verdeguer.

A més i perquè tots els assistents a la festa de Sant Valentí puguen conéixer la nova cançó, interpretada pels cantants locals Enrique Marzo i Malena Moreno, s'ha gravat un videoclip, amb la participació dels festers, que es projectarà durant la festa.

D'altra banda, s'ha dissenyat una cartelleria ex profeso amb el logo de “Amor amb Flow” i amb missatges com “Vull ballar amb tu sempre que ens anem a respectar” i “Tens l'amor que mai castiga”, que no sols es podrà veure en el recinte on se celebra la festa, La Cebera, sinó que es distribuirà també pels Instituts d'Educació Secundària de Riba-roja i per xarxes socials.

“La nostra intenció és arribar a tot el públic adolescent i jove del municipi perquè és molt comú en aquestes edats creure que tant la gelosia com el control o la dependència són una mostra d'amor. El nostre eslògan és “Respectar” i l'hem imprés en les cintes perquè cada vegada que vegen aqueixa paraula en les seues nines recorden que l'amor és respecte”, ha afirmat Verdeguer.

Photocall i Punt Violeta

En l'accés al recinte de la festa s'ha instal·lat un panell a manera de photocall pintat per l'artista local, Érika Medina, amb la representació en grafiti d'un dels dos cartells identificatius de la campanya.

A més, des del departament d'Igualtat s'ha considerat oportú instal·lar un Punt Violeta en el recinte de la festa on especialistes en violència de gènere repartiran màscares i polseres amb el logo de la campanya i el 016 i facilitaran informació dirigida a la prevenció i orientació sobre la violència de gènere.