Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja presenta a la nova Junta Local Fallera

Ana Cris Folgado serà la nova presidenta de l'entitat a proposta, per unanimitat, dels presidents de les sis comissions falleres del municipi.

'FALLES' 4 d'octubre de 2021

L'Ajuntament de Riba-roja ha presentat oficialment a la nova Junta Local Fallera que renova els seus càrrecs de cara al nou exercici faller 2021-2022. La presentació va tindre lloc en el marc d'una assemblea de presidents celebrada en el Saló de Plens. La nova Junta Local Fallera de Riba-roja estarà presidida per Ana Cris Folgado, regidora de Falles i Festes de l'Ajuntament de Riba-roja, Alfredo Pla serà el nou Secretari i en l'àrea administrativa, Ana Belén Feltrer ocuparà el càrrec de Tresorera.

El primer acte oficial de la nova directiva va ser el tradicional intercanvi de fotos que es va realitzar el diumenge 3 d'octubre. A l'emotiu homenatge a les falleres majors de València i província celebrat a Moncada, van assistir les falleres majors de Riba-roja, Erica Bodí Gijón i Camila Álvárez Chumilo.

La nova Junta Local Fallera es troba ja en plena activitat i es tornarà a reunir aquesta setmana per a preparar els tornejos de parxís i de truc que es realitzen anualment.

L'alcalde de Riba-roja i president nat de la Junta Local Fallera, Robert Raga va agrair a tots els presidents “l'actitud dialogant, les ganes i entusiasme de totes les comissions per tirar avant aquesta gran festa després dels dos últims exercicis marcats per la pandèmia.”