Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament i el Centre de Salut de Manises organitzen una Jornada de Seguretat Alimentària

La xarrada se celebrarà el 4 de maig a les 18:00 hores en el Centre Social

SANITAT' 28 d'abril de 2017


Són segurs els aliments que consumim?. Amb este títol se celebrarà la jornada informativa que té com a objectiu presentar el Pla de Control Oficial de la Cadena Alimentària (PCOCA) com a instrument de planificació, en el que es descriuen els controls oficials duts a terme a la Comunitat Valenciana, a fi de garantir el compliment de la legislació al llarg de tota la cadena alimentària, des de la producció primària fins als punts de venda del consumidor final.

La xarrada està dirigida a tota la població, associacions d’ames de casa, associacions de consumidors i comerciants, gremis i professionals de l’alimentació i empreses i establiments alimentaris.

L’obertura tindrà lloc a les  18:00  i correrà  del regidor de Sanitat, José Luis López Galdón i Leonor García Ric, directora del Centre de Salut Pública del Departament de de Salut de Manises.

A les 18: 15 se celebrarà la mesa tècnica moderada per Remedios Gómez Navarro. Farmacèutica de Salut Pública del CSP de Manises, amb les ponències següents:

•    Control alimentari a la Comunitat Valenciana. Pla de control del 2017.
Ponent: D. Vicent Yusá Ploma. Subdirector General Seguretat Alimentària i Laboratoris de Salut Pública. Direcció General de Salut Pública

•    De què ens informa l’etiqueta dels aliments?
Ponent: D. Eduardo Gómez-Elegido Ségol. Veterinari d’Àrea. Centre de Salut Pública de Manises


Isabel Moragues Bolufer. Farmacèutica de Salut Pública del  CSP de Manises serà l’encarregada de clausura l’acte a les 19:30 hores.