Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja incrementa el protocol de seguretat en les festes de Fadrins

Guàrdia Civil i Policia Local realitzaran controls conjunts en els accessos a la població i en el transport públic.

'SEGURETAT CIUTADANA I FESTES' 18 d'agost de 2017

L’Ajuntament de Riba-roja ha pres una sèrie de mesures de seguretat davant dels atacs terroristes ocorreguts ahir a Barcelona i Cambrils, a fi de coordinar esforços entre les forces de seguretat i protegir la integritat dels nostres jóvens durant les festes de Fadrins que comencen esta nit.

Així s’ha establit després de la reunió de coordinació mantinguda este matí entre l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga , el cap de la Policia Local, Fernando Tejera, el capità cap de la Companyia de Llíria, José Antonio Romero i el Tinent Comandant del Lloc de la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria, Yair Ricci.

Tant Policia Local com Guàrdia Civil realitzaran controls de seguretat conjunts en diversos punts d’accés a la població, així com en el transport públic.

“Volem garantir al màxim la seguretat en el nostre municipi i que unes festes tan tradicionals com les de Fadrins puguen desenvolupar-se sense problemes. La violència i l’abús d’aquells que volen implantar el terror i crear-nos un estat de xoc permanent, no aconseguirà doblegar-nos “, assegura Robert Raga.

Les festes de Fadrins començaran hui 18 d’agost amb el Sopar de gala que se celebrarà en el Parc Municipal Maldonado. L’organització ha decidit mantindre el calendari d’actes. No obstant això, guardaran un minut de silenci abans de començar l’acte que òbriga la intensa setmana festiva que es prolongarà fins al 26 d’agost.