Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Such traslladarà al govern els grans projectes municipals: el metro, el centre de salut i el Col·legi núm.5

Riba-roja rebrà 400.000 euros del Fons de Cooperació Local en 2017

13 de gener de 2017


La visita del director general d’Administració Local, Antoni Such a Riba-roja de Túria suposa un pas important en les aspiracions que el govern municipal te per a aconseguir que tres dels seus grans projectes siguen inclosos, “en la mesura de les possibilitats del govern autonòmic” en els pròxims pressupostos.

Estos tres grans projectes; l’arribada del metro al centre urbà, la construcció d’un nou centre de salut i el col·legi d’infantil i primària núm. 5, han passat a estar en l’agenda pública de la Generalitat.

Després d’una reunió mantinguda amb l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i  l’equip de govern, el director general va tindre l’oportunitat de comprovar en primera persona les prestacions d’un dels serveis municipals gratuïts, el ConectaMetro, que  transporta periòdicament als usuaris des del nucli urbà i urbanitzacions  fins a la parada de Metro.

 “Teníem un tren de rodalia ens deixava en l’Estació del Nord cada 30 minuts, ara hem avançat en modernitat però hem perdut en prestacions amb un baixador als afores. Volem arribar a un acord amb la Generalitat i veure possibilitats perquè el metro arribe al centre i no tinguem un gasto elevat amb el ConectaMetro “, va assegurar l’alcalde.

Such va definir Riba-roja com un poble en auge, exemple dels pobles d'al voltant però- va dir “hem valorat els problemes d’algunes infraestructures com la falta d’accessibilitat del centre de salut i que caldria promoure inversions, bé amb la contrucción d’un nou centre o amb noves inversions per a millorar l’existent”. En este sentit, l’alcalde va recordar  “el centre de salut es va construir l’any 99  per a 11.000 persones i ara som més de 22.000 , té amb mals accessos  i està en un mal lloc”

Such també va anunciar que Riba-roja rebrà 400.000 del Fons de Cooperació Municipal per a la realització de projectes, que per primera vegada la Generalitat Valenciana ha dotat pressupostàriament.  El Govern aportarà 40 milions d’euros i la Diputació altres 40 milions destinats als municipis.