Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Bus Jove desplaçarà este estiu a centenars de jóvens de les urbanitzacions al nucli urbà

(1)
La iniciativa pretén garantir la seguretat en els desplaçaments i proporcionar alternatives d’oci en el municipi.

'TRANSPORT' 19 de juliol de 2016

Per segon any consecutiu, la regidoria de Transports ha posat en marxa el Bus Jove, una iniciativa que pretén afavorir els desplaçaments dels jóvens entre les urbanitzacions i el nucli urbà.

El Bus Jove oferix una sèrie d’avantatges per als jóvens com la gratuïtat, la independència, distintes alternatives horàries, la seguretat i la varietat en l’oferta d’oci esportiu, festiu i cultural de la que podran disfrutar durant tot l’estiu.

El servici començarà a prestar-se dissabte que ve 23 de juliol i estarà en funcionament fins el pròxim 10 de setembre, tots els divendres i dissabtes. ‘L’acollida des de la seua posada en marxa ha sigut excepcional, per la qual cosa continuarem apostant per este servici que pretén integrar els jóvens de les urbanitzacions en la vida social del municipi, amb la seguretat que suposa traslladar-se en transport públic’, assegura el regidor de Transports, Rafa Gómez.

Des de les 19:15 fins a les 03:00, l’autobús estarà en funcionament i tindrà parada en les urbanitzacions Pous, Llobatera, València la Vella, Masia de Traver, Entrenaranjos, Montealcedo, El Molinet, La Reva i en el municipi de Riba-roja de Túria que farà parada en el CIJ durant un temps de 30 minuts.

Un altre dels atractius que se sumen a la iniciativa és el ‘Sopar Jove’. A partir d’agost, els hostalers del municipi que s’adherisquen al programa, oferiran importants i atractius descomptes a tots aquells jóvens que viatgen en el bus Jove i que vullguen sopar en alguns d’estos bars i restaurants del municipi. En el bus es posarà a disposició uns cupons que entregaran a cada jove perquè puga fer ús dels mateixos durant la nit.

El servei està dirigit especialment a jóvens d’entre 12 i 18 anys a fi d’oferir-los un servici públic nocturn i de forma gratuïta perquè s’acosten al municipi a disfrutar especialment de l’oferta festiva d’estos mesos, amb les Festes´d’Agost, els Fadrins o les Festes del Crist.