Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El servici de rodalia de la línia C-3 tindrà origen i destí en Estació del Nord a partir del 3 de juliol

Els veïns de Residencial La Reva milloraran notablement la seua connexió amb el centre de la ciutat

'TRANSPORT' 27 de juny de 2016


Renfe recuperarà el servici de rodalia de la línia C-3 (Valencia-Buñol - Utiel) amb origen i destí l’estació de València Nord a partir de diumenge que ve 3 de juliol. La companyia restablix  el servici ferroviari de trens de rodalia entre València Sant Isidre i València Nord, tallat a l’abril del 2008, a través de l’estació de València Font de San Luis.
 
Esta mesura facilitarà el viatge de manera directa a tots els usuaris d’estos trens que tenen el seu recorregut entre València i Utiel. A més permetrà la connexió de la dita línia amb l’Hospital La Fe de València, al millorar també les actuacions d’accés de l’estació de València Font de San Luis amb este Hospital. En total, 57 servicis circularan novament amb origen i destí l’Estació del Nord.

Este va ser el principal compromís adquirit pel secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Foment, Manuel Xiquet en la reunió mantinguda el passat 16 de febrer amb l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i la resta d’alcaldes de  l'Horta Sud, Foia de Buñol, Utiel-Requena i Camp de Túria a Madrid.

Després de la reunió, el Ministeri es va comprometre a executar unes obres consistents en el recreixement i ampliació de 85 metres d’andana, augmentant així la capacitat de la via i la instal·lació de la fuga. Estes actuacions permetrien l’arribada del tren a l’Estació del Nord.

‘Es complix així amb una reivindicació històrica dels habitants de Riba-roja de Túria, especialment per als prop de 1.200 veïns residents de la urbanització la Reva, que milloraran notablement la seua connexió amb València’ assegura l’alcalde, Robert Raga
No obstant això, assegura Raga ‘continuarem lluitant per augmentar les freqüències de pas, que contínua sent una carència important’.

A partir de diumenge que ve 3 de juliol, deixaran de tindre validesa els bitllets de rodalia en les estacions de FGV de Bailén, Plaça d’Espanya i Colom, amb motiu de l’entrada en València Nord dels servicis de rodalia de la línia C-3 Valencia-Buñol-Utiel.
 
Renfe ha posat a disposició dos telèfons d’informació horària i atenció als clients De Rodalia i Mitja Distància entre València Nord i Castelló de la Plana, de dilluns a divendres en horari de 7 a 23 hores:

96 335 74 00 i 902 999 106