Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja arreplega 132 sol·licituds per a la targeta FGV, quasi el doble que el passat any

Enguany s'han gestionat 53 renovacions i 79 noves altes.

'TRANSPORT' 5 d'abril de 2016

Un total de 132 persones es beneficiaran enguany de la targeta de FGV, per damunt de les 69 del passat any. Són els usuaris que es van acollir fins al passat 31 de març de la bonificació oferida per l'Ajuntament de Riba-roja.

Esta iniciativa és fruit del conveni subscrit fa uns mesos entre l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, pel qual es bonifica a determinats col·lectius del municipi amb importants descomptes en la targeta de transport de FGV.

En concret, este acord, que pretén fomentar l'ús del transport públic ferroviari i tramviari, beneficiarà concretament els jubilats, pensionistes i discapacitats amb una minusvalidesa igual o superior al 65%.

Del total de sol·licituds, 53 corresponen a renovacions i 79 a noves altes. 'Este any hem aconseguit arribar a un nombre més gran d'usuaris potencials d'esta bonificació, la qual cosa indica que hem realitzat una campanya informativa més potent i dirigida específicament als col·lectius interessats, com jubilats i els que aglutinen a persones amb alguna discapacidad', assegura Rafael Gómez Sánchez, regidor de Transports i Mobilitat.

Segons Gómez, 'este increment es causat per la novetat d'enguany per la qual el cònjuge sense cap prestació i la parella de la qual també haguera sol·licitat la targeta de FGV, la quantitat a abonar serà de 60€. El cost per a les persones amb la discapacitat indicada també serà de 60€.

El període de validesa del bo serà d'1 any, amb inici des de l'1 de maig i amb ell, l'usuari podrà desplaçar-se sense límit de viatges per tota la xarxa de metro i tramvia de FGV.