Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja bonifica amb més d'un 50% el cost del bonometro a pensionistes, jubilats i persones amb diversitat funcional amb un 64% o superior

Les persones bonificades han passat de les 55 en 2015 a les 244 de 2019.

'TRANSPORT' 29 de gener de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria torna a bonificar la targeta FGV o bonometro per a pensionistes, jubilats i persones amb diversitat funcional amb un 64% o superior empadronats a data d'1 de gener de 2020. La iniciativa municipal ha permés augmentar el nombre de persones beneficiàries des de 2015, passant de les 55 a les 244 de 2019. L'any passat, l'Ajuntament va realitzar 165 renovacions i va donar 79 altes noves.

A partir del 3 de febrer, el col·lectiu de pensionistes, jubilats i diversitat funcional amb un grau del 64% o superior podran sol·licitar la “Targeta anual Sense Contacte” per a desplaçar-se per la xarxa de Metrovalencia i tramvia.

La targeta podrà sol·licitar-se fins al 28 de febrer i tindrà una validesa de dotze mesos, des de l'1 de maig de 2020 fins a l'1 de maig de 2021, sense límit de viatges per a l'usuari/a.

Aquesta ajuda és fruit del conveni de col·laboració subscrit entre l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana que permet bonificar a determinats col·lectius del municipi amb importants descomptes en la targeta de transport d'FGV.

El cost de la targeta per a jubilats i pensionistes serà de 70€. Per a cònjuge sense cap prestació i la parella de la qual també haguera sol·licitat la targeta d'FGV, la quantitat a abonar serà de 60€, mentre que el cost per a les persones amb la diversitat funcional indicada també serà de 60€. Enguany podran beneficiar-se també els pensionistes per orfandat la quantitat de la qual a abonar serà de 70€.

“Aquesta iniciativa s'emmarca en el nostre propòsit de fomentar l'ús del transport públic, especialment el metro, que l'any passat va ser utilitzat per quasi 368.000 usuaris “, assegura el regidor de Mobilitat, Rafa Gómez qui matisa

Les persones interessades han de sol·licitar la seua targeta en l'Oficina de Serveis Publics en el C/ Garelli i Pastor s/n. Hauran d'aportar una fotografia de grandària carnet, fotocòpia de DNI i fotocòpia del document acreditatiu de ser jubilat, pensionista o tindre una discapacitat igual o superior al 64%.

A més hauran d'acompanyar a aquesta documentació la instància normalitzada de la sol·licitud omplida i el justificant del pagament dels costos de la Targeta Sense Contacte (TSC) i del preu del títol de transport en el compte bancari que indique l'Ajuntament. En el cas que el sol·licitant siga menor d'edat, s'haurà d'adjuntar també la fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor.